Món Esport
Jordi Alba aclareix el seu futur més immediat amb el Barça

Jordi Alba no vol ni sentir a parlar de marxar de Barcelona. El lateral de L’Hospitalet és encara una peça important per a Xavi Hernández, tot i que ha perdut la condició de titular indiscutible. El fitxatge de Marcos Alonso i, sobretot, la potent irrupció d’Alejandro Balde han relegat Alba a un segon pla. Ara bé, sembla que l’ex del València no està incòmode amb aquesta situació. Alba ha parlat a Mundo Deportivo i ha deixat clar que encara es veu amb corda per continuar “molts anys al Barça”. Com va dir Gerard Piqué en el seu dia, l’internacional espanyol també ha deixat anar una frase similar: “quan no pugui rendir com requereix el Barça, seré el primer a aixecar la mà i anar-me’n”. En tot cas, Jordi Alba encara veu lluny aquest moment. Se sent amb força per continuar a l’elit del futbol i ara té la ment posada en guanyar el Mundial de Qatar.

Assegura que no ha rebut cap oferta per marxar

Durant els últims dies del darrer mercat d’estiu, es va especular molt amb una possible oferta de l’Inter de Milà per endur-se Jordi Alba. Fins i tot, des d’algun mitjà s’assegurava que el futbolista havia acceptat l’oferta i que ja feia les maletes cap a Itàlia. “Sincerament, a mi no em va arribar ni l’oferta d’aquest club ni tampoc la de cap altre. Jo sabia que el míster comptava amb mi i amb això en tenia prou. Cada any hi ha rumors d’ofertes, però jo soc culer i sempre m’he volgut quedar aquí. Les coses poden haver sortit millor o pitjor, però sempre m’he deixat la pell per aquest club”, ha aclarit Jordi Alba. El veterà defensa blaugrana ha reiterat que es vol quedar aquí, com a mínim, fins que acabi el seu contracte, el 30 de juny de 2024.

Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press

No li han trucat per a rebaixar-se el sou

Jordi Alba no es va sentir interpel·lat quan Joan Laporta, a la darrera assemblea de socis compromissaris, va explicar que hi havia certs jugadors de la primera plantilla que no s’havien volgut reduir el sou per ajudar el club. “Sempre que el club m’ho ha demanat he intentat ajudar en tot moment. Sempre ha estat així. Aquest any, no m’han trucat. Soc català i de la casa, sempre tinc ganes d’ajudar”, detalla el de L’Hospitalet. En tot cas, Alba reitera que no es va sentir assenyalat en cap cas i que sempre estarà disposat a sumar pel Barça. Amb Xavi Hernández no hi té cap mena de problema, però diu que “la relació és molt diferent. Abans érem companys d’equip, ara és el meu entrenador. Quan jugo crec que ho faig bé, però si no intento aportar el màxim als joves i a l’staff tècnic”. Jordi Alba no fa cas a les crítiques “de fora i de la premsa” i té clar que es veu vestit de blaugrana uns quants anys més.



Més notícies
Gerard Piqué i Jordi Alba, jugadors del Barça | Europa Press
Asseguren que el Barça vol prendre una mesura dràstica amb Piqué i Alba
Notícia: Asseguren que el Barça vol prendre una mesura dràstica amb Piqué i Alba
Comparteix
El club estaria negociant la sortida de tots dos capitans de cara al mercat d'hivern
Xavi Hernández i Jordi Alba, durant un partit | FC Barcelona
Xavi defensa Jordi Alba després de les seves declaracions contra el Barça
Notícia: Xavi defensa Jordi Alba després de les seves declaracions contra el Barça
Comparteix
El tècnic català ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de Lliga contra el Cadis
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Brutal estripada de Jordi Alba contra el Barça
Notícia: Brutal estripada de Jordi Alba contra el Barça
Comparteix
El lateral dret català ha criticat que l'intentessin cedir a l'Inter durant les últimes hores del mercat de fitxatges
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba rebutja la proposta de l’Inter de Milà i es queda al Barça
Notícia: Jordi Alba rebutja la proposta de l’Inter de Milà i es queda al Barça
Comparteix
El lateral dret de l'Hospitalet de Llobregat no accepta la cessió, malgrat l'acord entre blaugranes i italians

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa