Món Esport
Xavi defensa Jordi Alba després de les seves declaracions contra el Barça

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa amb motiu de la prèvia del partit que els blaugranes jugaran aquest dissabte contra el Cadis. Malgrat que el Barça ha derrotat rivals molt més complicats en aquest inici de temporada i que els andalusos són últims sense cap punt ni cap gol, Xavi ha alertat del perill d’un partit com aquest: “És un rival difícil, rocós i molt defensiu que ens ha complicat molt les coses els últims partits”. Cal recordar que el Barça no ha estat capaç de guanyar el Cadis en cap dels quatre darrers partits de Lliga que s’han disputat des del retorn dels andalusos a la Primera Divisió.

L’opinió de Xavi respecte a les declaracions de Jordi Alba

Més enllà d’això, Xavi també s’ha referit a un dels temes del moment, l’estripada de Jordi Alba contra el club per haver-lo intentat cedir a l’Inter de Milà durant les últimes hores del mercat de fitxatges. El tècnic egarenc l’ha defensat públicament i ha assegurat que el pot “entendre”. A la vegada, també ha dit que pel que fa a l’equip, Jordi Alba s’està comportant “amb professionalitat”. Xavi afirma que el lateral esquerre català “entrena bé i ha jugat bé quan ha tingut minuts”. Això sí, per altra banda sí que ha deixat molt clar que ha parlat amb ell per comunicar-li que aquesta temporada perdrà molt protagonisme: “He estat molt clar i molt sincer amb el Jordi. Ell coneix la situació, perquè jo he anat de cara amb ell. Ell sap perfectament que hi haurà competència i jugarà qui millor estigui”.

Xavi parla d’altres jugadors del Barça

Ha fet quelcom similar amb Gerard Piqué, que també ha perdut la titularitat per primera vegada des que és al Barça. Amb ell s’ha mostrat encara més comprensiu: “L’he anat animant, perquè la seva situació no és fàcil. Ell anirà entrant i haurà d’estar preparat per ajudar-nos”. Finalment, també ha confirmat que els dos darrers fitxatges del mercat, els laterals Marcos Alonso i Héctor Bellerín, ja estan preparats per jugar i entraran a la convocatòria. Per les seves paraules, però, s’entén que encara no seran titulars.



Més notícies
Antoine Griezmann celebra un gol amb l'Atlètic de Madrid | Europa Press
El Barça respon a l’Atlètic amb duresa pel cas Griezmann
Notícia: El Barça respon a l’Atlètic amb duresa pel cas Griezmann
Comparteix
El club blaugrana demandarà l'entitat matalassera i exigirà el pagament dels quaranta milions d'euros del traspàs del davanter francès de forma immediata
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Brutal estripada de Jordi Alba contra el Barça
Notícia: Brutal estripada de Jordi Alba contra el Barça
Comparteix
El lateral dret català ha criticat que l'intentessin cedir a l'Inter durant les últimes hores del mercat de fitxatges
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
La divertida anècdota d’Eric Garcia amb Dembélé
Notícia: La divertida anècdota d’Eric Garcia amb Dembélé
Comparteix
El català va anotar el seu primer gol com a professional, i el francès es va riure de la celebració
Xavi Hernández, amb Robert Lewandowski | Europa Press
Les dues comparacions de Xavi que han fet furor
Notícia: Les dues comparacions de Xavi que han fet furor
Comparteix
L'entrenador del Barça ha analitzat la golejada del seu equip contra el Viktoria Pilsen a la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa