Món Esport
Gerard Piqué s’acomiada del Barça amb una frase emotiva i impactant

El FC Barcelona va aconseguir desfer-se ahir de l’Almería a la tretzena jornada de la Lliga Santander. Els blaugranes no van patir en excés per sumar tres punts que els situen líders, a l’espera del duel del Reial Madrid. El partit, però, va ser el de menys ahir al Camp Nou. I és que Gerard Piqué va jugar el seu darrer matx a l’estadi culer. El central de la Bonanova ha decidit posar punt final a la seva carrera futbolística, ja que creu que és el moment adequat. L’afició es va bolcar per acomiadar-lo i es va veure un Piqué notablement emocionat. Després del partit, el defensa català va agafar un micròfon per adreçar unes paraules als 92.605 -la millor entrada de la temporada- espectadors que es van aplegar a l’Spotify Camp Nou. En el seu discurs, molt emotiu, va deixar clar que, tard o d’hora, tornarà al club de la seva vida. Totes les mirades apunten a la llotja. Per tancar el meravellós vincle entre Piqué i el Barça, el futbolista va deixar una frase per al record: “A vegades, estimar vol dir deixar marxar”.

Tota una vida de blaugrana

“Quan vaig néixer, el meu avi em va fer soci del Barça”. I és que Gerard Piqué, de petit, no volia ser futbolista, sinó que volia ser jugador del Barça, com bé va dir al seu vídeo de comiat. La relació entre el jugador i el club blaugrana ha estat sempre molt especial i plena d’amor. Ara bé, el defensa barceloní ha complert la seva paraula: “Quan senti que ja no soc important, faré un pas al costat”. Així ha estat. Xavi Hernández ha deixat clar, amb les seves alineacions, que Piqué no és titular per a ell i a més ha declarat que és conscient que les decisions tècniques han tingut pes per la decisió final del central català. Per tant, Piqué ha volgut posar punt final a una història plena d’alegries i moments inoblidables, encara que els darrers anys no hagin estat especialment memorables. “A vegades, estimar vol dir deixar marxar”, ha expressat Piqué. Com sempre, ha tancat una etapa de manera elegant i sincera.

Gerard Piqué fent una volta d'honor en la gespa del Camp Nou | FC Barcelona
Gerard Piqué fent una volta d’honor a la gespa del Camp Nou | FC Barcelona

No és un adéu, sinó un fins aviat

Gerard Piqué té molt clar que no es desvincularà així com així del club de la seva vida. El seu sentiment pel Barça és massa fort i, de fet, prefereix acabar la seva carrera futbolística abans que vestir una altra samarreta. Ara bé, tant al vídeo de comiat com al discurs del Camp Nou el jugador blaugrana ha repetit que, tard o d’hora, tornarà a l’entitat culer. Tothom pensa el mateix: el futur de Piqué passa per ser el president del Barça. De moment, però, res oficial ni confirmat. L’internacional espanyol té dimarts el darrer partit de la seva carrera, al Sadar, contra l’Osasuna i, llavors, penjarà les botes per dedicar més temps a la família i als seus negocis.



Més notícies
Xavi Hernández, en el seu comiat del Barça com a jugador, l'any 2015 | FC Barcelona
Així han sigut els altres grans homenatges a llegendes del Barça
Notícia: Així han sigut els altres grans homenatges a llegendes del Barça
Comparteix
El de Piqué recorda a les distincions fetes a Xavi i Iniesta, mentre que altres estrelles no han pogut tenir aquest honor
Piqué i Xavi s'abracen durant el Barça-Almeria | Europa Press
Xavi critica una actitud que ha tingut l’afició del Barça amb Piqué
Notícia: Xavi critica una actitud que ha tingut l’afició del Barça amb Piqué
Comparteix
El tècnic del Barça crida el barcelonisme a recapacitar, després que s'hagi passat dels xiulets a les ovacions
Gerard Piqué fent una volta d'honor en la gespa del Camp Nou | FC Barcelona
“Sempr3”: els homenatges del Barça a Piqué dins i fora de la gespa
Notícia: “Sempr3”: els homenatges del Barça a Piqué dins i fora de la gespa
Comparteix
Samarretes commemoratives, una gran lona i una immensa resposta de l'afició culer en el darrer partit del català al Camp Nou
Gerard Piqué, en el moment de ser substituït per Andreas Christensen contra l'Almeria | FC Barcelona
El Barça convenç i Piqué brilla en el seu ‘last dance’ al Camp Nou (2-0)
Notícia: El Barça convenç i Piqué brilla en el seu ‘last dance’ al Camp Nou (2-0)
Comparteix
Els blaugranes s'imposen a l'Almeria amb gols de Dembélé i De Jong, en el dia més emocionant en anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa