Món Esport
Frenkie de Jong comunica la seva decisió final

El migcampista neerlandès Frenkie de Jong està suposant un dels serials més destacats del Futbol Club Barcelona en aquest mercat de fitxatges d’estiu. Des del final de la temporada passada, el jugador va començar a despertar l’interès de diversos clubs europeus. El Barça s’hi va posar bé de seguida, ja que va veure que li podria treure un rendiment d’uns vuitanta milions d’euros, els quals repercutirien de forma molt positiva en el fair play financer de la Lliga. En primer lloc, el club el va declarar transferible. Posteriorment, es va reunir amb el Manchester United per arribar a un acord per uns vuitanta-cinc milions d’euros. Finalment, el Barça li ha demanat que marxi per poder tancar l’operació, però és aquí on ha arribat el problema principal.

Frenkie de Jong: “És impossible que marxi”

Segons informa el diari Sport, Frenkie de Jong hauria aprofitat els primers dies de la pretemporada per reunir els seus companys de vestidor i deixar-los clar que no sortirà del Barça. La frase textual que cita Sport és la següent: “És impossible que marxi”. Així doncs, com ja s’ha advertit en moltes ocasions, l’objectiu del migcampista neerlandès és triomfar al Camp Nou. Esportivament, el club considera que és un jugador interessant i el seu entrenador, Xavi Hernández, compta amb ell. Tanmateix, el benefici econòmic que deixaria actualment a la caixa de l’entitat blaugrana seria fonamental per sanejar-ne les finances.

El Barça el considera un jugador prescindible

De Jong va arribar l’any 2019 de l’Ajax d’Amsterdam amb el cartell d’estrella mundial i amb un potencial enorme per explotar. No obstant això, el seu rendiment ha estat per sota de les expectatives. Ha tingut bons trams de futbol i ha deixat mostres de la seva increïble qualitat, però ha quedat molt lluny de ser el jugador diferencial que es va fitxar. Això el converteix en un migcampista prescindible per a l’equip, sobretot després de la irrupció de joves com Pedri González o Pablo Gavi. És per això que el Barça continuarà insistint i li demanarà un esforç per ajudar el club, però la decisió de Frenkie de Jong, a hores d’ara, és claríssima i implica quedar-se al Camp Nou per triomfar com a blaugrana. Alguns mitjans han publicat que fins i tot el podrien arribar a deixar sense gira dels Estats Units com a mesura de pressió, però això ha quedat desmentit.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El gran problema del Barça amb De Jong
Notícia: El gran problema del Barça amb De Jong
Comparteix
El club blaugrana necessita que el migcampista marxi, per qüestions econòmiques
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Dest revela els seus plans de futur públicament
Notícia: Dest revela els seus plans de futur públicament
Comparteix
El lateral dret estatunidenc ha assegurat que es queda "definitivament"
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Notícia: Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Comparteix
Món Esport repassa el gran canvi d'actitud que ha experimentat el davanter del Barça
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça | FC Barcelona
L’exemple que demostra que el fitxatge de Lewandowski no és tan necessari
Notícia: L’exemple que demostra que el fitxatge de Lewandowski no és tan necessari
Comparteix
Pierre-Emerick Aubameyang continua en la línia brillant del curs passat al primer partit de pretemporada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Titallarga a juliol 15, 2022 | 19:10
    Titallarga juliol 15, 2022 | 19:10
    Si en Frenkie es queda, què el tractin igual de bé què a n'en Timbalè!!! No a la discriminació. Aquest és un dels millors jugadors en el seu lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa