Món Esport
Frenkie de Jong admet haver rebut pressions per marxar del Barça

La situació de Frenkie de Jong al Barça no és la mateixa que fa una temporada. El neerlandès no és titular a l’onze de Xavi Hernández i aquest estiu ha estat a punt d’abandonar l’entitat culer. Tot i les ofertes que va rebre, ell diu que estava convençut de la seva idea de continuar vestint de blaugrana. La delicada situació econòmica del Barça va provocar que Frenkie de Jong fos un dels principals candidats a sortir traspassat durant el passat mercat de fitxatges. És per això que, segons explica ell mateix, va rebre pressions de la premsa, del president i “de tot arreu” per fer les maletes a un altre club.

A punt de jugar a Old Trafford

El Manchester United va ser el club més interessat a aconseguir els serveis de Frenkie de Jong. L’arribada d’Erik Ten Hag a la banqueta red devil va provocar que el migcampista dels Països Baixos es convertís en el desig número u del club anglès. L’exentrenador de l’Ajax veia en De Jong el complement perfecte per a Bruno Fernandes, construint així una sala de màquines amb cara i ulls. L’oferta econòmica -tant per al Barça com per al jugador- era molt bona, però De Jong s’hi va negar rotundament i va ser impossible d’arribar a un acord, tot i la bona voluntat del club blaugrana. L’internacional neerlandès volia continuar al Camp Nou tant sí com no.

Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press

Admet haver rebut pressions de Joan Laporta

A una entrevista a Ziggo Sport, Frenkie de Jong admet que se’l va pressionar perquè acceptés l’oferta d’algun club i abandonés el Barça. “Estava tranquil. Al maig, vaig decidir que volia quedar-me al Barça. Res no ha canviat per a mi, però ja se sap. La pressió va començar a arribar…dels diaris, del president… però a mi no em va afectar, tenia clar que volia quedar-me”, ha declarat Frenkie de Jong. Així doncs, el futbolista ha desvelat que Joan Laporta va fer el possible per vendre’l. L’ingrés pel seu traspàs hauria ajudat l’economia del club, però gràcies a les famoses ‘palanques’, no va ser necessari.

Vol ser titular una altra vegada

De Jong té clar que vol ser titular i que lluitarà per tornar-ho a ser. Tot i això, admet que “a l’inici d’aquesta temporada, sabia que tindria menys minuts”. El neerlandès ha admès que no parla molt amb Xavi Hernández, amb qui diu que “només hi parlo de futbol”. Frenkie espera gaudir de minuts davant el Reial Madrid i si és a l’onze inicial, molt millor. Amb la discutida actuació de Sergio Busquets el passat dimecres, a la desfeta europea davant l’Inter de Milà, De Jong podria ocupar la posició de migcentre al Santiago Bernabéu.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça hauria trobat una solució sorprenent al cas de Frenkie de Jong
Notícia: El Barça hauria trobat una solució sorprenent al cas de Frenkie de Jong
Comparteix
El Bayern de Munic hauria demanat la cessió del migcampista neerlandès
Frenkie de Jong i Bernardo Silva, durant un partit de seleccions | Europa Press
Definit al 99% el futur de Bernardo Silva i Frenkie de Jong
Notícia: Definit al 99% el futur de Bernardo Silva i Frenkie de Jong
Comparteix
Cap dels dos es mourà del seu actual equip, segons les informacions que transcendeixen durant les darreres hores
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Escàndol a la vista amb el contracte de Frenkie de Jong
Notícia: Escàndol a la vista amb el contracte de Frenkie de Jong
Comparteix
El Barça hi denuncia indicis de criminalitat, i Bartomeu respon
Frenkie de Jong, durant un entrenament de pretemporada | FC Barcelona
Frenkie de Jong comunica la seva decisió final
Notícia: Frenkie de Jong comunica la seva decisió final
Comparteix
El migcampista neerlandès hauria dit als seus companys que és "impossible que marxi", segons el diari Sport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa