Món Esport
Tres bones notícies i dues de dolentes: així està la infermeria del Barça

El Barça comença la setmana amb tres bones notícies i és que, Frenkie de Jong, Pedri González i Ousmane Dembélé podrien reaparèixer la propera jornada davant l’Atlètic de Madrid. Per al partit que es disputarà el dia de Sant Jordi al Camp Nou, Xavi Hernández ja podria donar minuts a tres jugadors capitals per a l’equip i que s’han perdut els darrers partits per lesió. Pedri es va lesionar en el duel d’Europa League davant el Manchester United i la previsió era d’un mes, però finalment el temps de lesió ha augmentat fins als dos mesos després d’una recaiguda. De Jong va patir unes molèsties en el Clàssic de Lliga i ha estat gairebé quasi un mes fora. Mentre que Dembélé va lesionar-se en el partit de la primera volta davant el Girona i ha estat gairebé tres mesos de baixa.

Després d’una pobra imatge al camp del Getafe amb el segon empat a zero consecutiu, el Barça afronta un partit clau (diumenge a les 16:15) davant un Atlètic en forma amb l’objectiu de continuar mantenint el coixí d’onze punts a la Lliga respecte al Reial Madrid o que aquest no es vegi reduït. Per tant, poder comptar amb tres jugadors importantíssims de cara al tram final de la competició segur que és una injecció de tranquil·litat per als de Xavi.

Els tres jugadors han realitzat una part de l’entrenament d’aquest matí amb el grup i el més segur és que entrin a la convocatòria pel proper partit. Les sensacions dels jugadors són bones i és que, en la prèvia de la visita a Getafe, Xavi va explicar que els van haver de frenar. El tècnic egarenc va assegurar que: “la setmana que ve, la majoria d’ells ja estaran a punt. Podríem forçar per aquest cap de setmana, però creiem que és millor aguantar una setmana més”. S’especulava inclús de què Frenkie de Jong entres a la llista per viatjar a Madrid, però finalment es va optar per esperar una jornada més.

Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Sergi Roberto es perdrà el que queda de temporada

Tot i les bones notícies, el Barça segueix amb mala sort respecte a les lesions. I és que el club ha confirmat aquest dilluns que Sergi Roberto té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Una lesió que acostuma a allargar-se unes cinc setmanes, per tant, el reusenc es perdria el que resta de temporada.

A més, qui segueix a la infermeria és el danès Andreas Christensen, que es va lesionar durant l’aturada de seleccions i no juga amb el Barça des del partit de Lliga contra el Reial Madrid del passat 19 de març. S’espera que el defensa pugui reaparèixer contra el Rayo Vallecano (26 d’abril) o contra el Reial Betis (29 d’abril).



Més notícies
Sergi Roberto, lesionat a Getafe | Europa Press
El Barça confirma els pitjors pronòstics amb Sergi Roberto
Notícia: El Barça confirma els pitjors pronòstics amb Sergi Roberto
Comparteix
El jugador reusenc va caure lesionat en el partit de Lliga al camp del Getafe
Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Alves torna a canviar de versió i assegura que el sexe va ser consentit
Notícia: Alves torna a canviar de versió i assegura que el sexe va ser consentit
Comparteix
El futbolista brasiler ha demanat tornar a declarar i ha afirmat que en un inici va mentir per no confessar una infidelitat
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta defensa el catalanisme del Barça en el cas Negreira i ataca Madrid
Notícia: Laporta defensa el catalanisme del Barça en el cas Negreira i ataca Madrid
Comparteix
El president blaugrana ha donat explicacions per primera vegada davant els mitjans de comunicació
L'onze del Barça a Getafe | FC Barcelona
El gran assenyalat del pèssim partit del Barça a Getafe
Notícia: El gran assenyalat del pèssim partit del Barça a Getafe
Comparteix
En un duel on l'equip ha estat del tot desaparegut, les mirades es dirigeixen cap a la banqueta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa