Món Esport
El gran assenyalat del pèssim partit del Barça a Getafe

El Futbol Club Barcelona ha fet un dels pitjors partits de la temporada a l’estadi del Getafe, on ha acabat empatant a zero i permetent que el Reial Madrid li retalli dos punts a la classificació de la Lliga. Tot l’equip blaugrana ha tingut una actuació trista i pobra, amb la sensació que ningú tenia ganes de jugar. No es pot destacar el paper de cap futbolista i, en un cas com aquest, les mirades es traslladen immediatament a la banqueta. Per tant, el gran assenyalat de Getafe-Barça no pot ser un altre que l’entrenador, Xavi Hernández.

Xavi, el gran assenyalat del Getafe-Barça

El tècnic culer ha fallat en una de les missions claus que té un entrenador: motivar la seva plantilla. Ningú dubta que no ho hagi intentat, però, hagi fet el que hagi fet, no se n’ha sortit. Xavi, després de la dura eliminació de Copa en mans del Madrid, va deixar molt clar que el seu equip aniria a totes a la Lliga per acabar de rematar la feina, però el cert és que la sensació és que no ha aconseguit traslladar aquest sentiment als seus jugadors. La setmana passada els blaugranes van tenir la possibilitat de posar-se a onze punts dels blancs. En comptes d’això, van empatar a zero contra el Girona i ara ho han tornat a fer contra el Getafe. És veritat que el Barça ja té la feina pràcticament feta, però ho ha d’acabar de rematar i els futbolistes no n’acaben de ser conscients.

Xavi, a Getafe | Europa Press
Xavi, a Getafe | Europa Press

Pel que fa a les seves decisions més esportives, tampoc no es pot considerar que Xavi hagi estat del tot encertat. Ha apostat per Alejandro Balde d’extrem esquerre i l’invent no li ha sortit bé. Ha quedat demostrat quan el jugador català ha tingut una gran ocasió a porteria buida per avançar el seu equip i ha acabat impactant la pilota contra el pal. En roda de premsa, Xavi ha reconegut que “no estem en el millor moment de la temporada”. No se li pot negar que ha fet millorar molt l’equip i que ha tingut bons trams aquest curs, però aquest final del Barça de Xavi està sent decebedor.



Més notícies
Els jugadors del Barça, a Getafe | Europa Press
El Barça fa una becaina a Getafe i el Madrid li retalla dos punts (0-0)
Notícia: El Barça fa una becaina a Getafe i el Madrid li retalla dos punts (0-0)
Comparteix
L'equip de Xavi encadena tres partits sense guanyar i sense marcar
Ferran Torres i Jordi Alba, jugadors del Barça | Europa Press
Balde i Jordi Alba, per davant d’Ansu Fati i Ferran
Notícia: Balde i Jordi Alba, per davant d’Ansu Fati i Ferran
Comparteix
Contra el Getafe, Xavi ha preferit avançar Jordi Alba i Alejandro Balde abans que donar la titularitat a algun dels dos atacants
Ferran Jutglà celebrant un gol amb el Bruges | Club Brugge
El Barça podria fer caixa amb Ferran Jutglà
Notícia: El Barça podria fer caixa amb Ferran Jutglà
Comparteix
El club blaugrana es va reservar el 10% de plusvàlua d'una futura venda quan el va traspassar per 5 milions d'euros al Bruges l'estiu passat
Messi i Ilaix celebren un gol amb el Barça | Europa Press
Dos jugadors que van fracassar al Barça poden contribuir al retorn de Messi
Notícia: Dos jugadors que van fracassar al Barça poden contribuir al retorn de Messi
Comparteix
Ilaix Moriba i Jean-Clair Todibo podrien deixar diners a la caixa blaugrana amb moviments de tercers

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a abril 17, 2023 | 10:31
    Guaita-que-fan-ara abril 17, 2023 | 10:31
    Si no espavilem aviat ho tornarem a fer malbé tot. Els partits es guanyen al camp i no a les rodes de premsa, si no caldrà treure a algú d'una potada al cul, i podria ser un que portava camisa blanca en el darrer partit.
  2. Icona del comentari de: Pepix a abril 17, 2023 | 11:04
    Pepix abril 17, 2023 | 11:04
    Doncs igual que la temporada passada. Arriba abril i l'equip es queda sense bateria, sense força i sense idees. Fan la sensació no de falta de ganes, sinó més aviat d'impotència. Certament, l'entrenador hi té alguna cosa a veure
  3. Icona del comentari de: Lapuerta a abril 17, 2023 | 13:11
    Lapuerta abril 17, 2023 | 13:11
    Però què dius Joan Pol Alcaraz, en Xavi, el gran assenyalat del Getafe-Barça, però si en Xavi és el millor entrenador del món. no del diari El Món, sino del món mundial.
  4. Icona del comentari de: Corruptos bastardos. a abril 17, 2023 | 14:51
    Corruptos bastardos. abril 17, 2023 | 14:51
    Una minoría fácilmente identificable.
  5. Icona del comentari de: Kik a abril 17, 2023 | 20:41
    Kik abril 17, 2023 | 20:41
    Som més rucs! Tal qual Si fos el madrid dirien empate epico ante unas condiciones adversas pero aqui al mon dels catalanets sempre tirant-nos pedres ala nostra teulada ... A criticar quan toca, no ara k podem guanyar la lliga... Enfin, per això tenim el que tenim i som el que som.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa