Món Esport
Dos jugadors que van fracassar al Barça poden contribuir al retorn de Messi

És un fet. El Futbol Club Barcelona està buscant de manera activa la manera de poder-li fer una oferta realista al davanter argentí Leo Messi per aconseguir el seu retorn. L’astre de Rosario marxarà del París Saint-Germain (PSG) al final d’aquesta temporada i podrà arribar gratuïtament al Barça. És una opció que ja s’està plantejant de manera molt seriosa i només queda que la seva fitxa pugui ser inscrita en la delicada situació de marge salarial de l’entitat blaugrana. En aquest sentit, el Barça busca totes les escletxes i opcions per poder comptar amb ell i en les últimes hores s’ha conegut que hi podrien contribuir dos jugadors que van ser culers i van fracassar: Jean-Clair Todibo i Ilaix Moriba.

El Barça es podria endur un bon pessic per Ilaix i Todibo

La situació amb aquests dos futbolistes és la mateixa. El Barça els va traspassar perquè no comptava amb ells, però es va guardar un percentatge d’una futura venda en cas que els seus clubs de destí es volguessin desprendre d’ells abans que acabessin els seus contractes. D’aquesta manera, si el Niça, que va ser l’equip que va fitxar Todibo del Barça a canvi de 8,5 milions, ara el vol vendre, el club blaugrana rebrà un 20% del traspàs. De la mateixa forma, si el RB Leipzig, entitat que té la propietat d’Ilaix, el ven, la institució culer es quedarà amb un 10% del total de l’operació.

Todibo, durant un partit del Barça | Europa Press
Todibo, durant un partit del Barça | Europa Press

El cas és que diversos mitjans esportius internacionals apunten que tant el Niça com el Leipzig es plantegen seriosament les vendes de Todibo i Ilaix respectivament. El club francès el podria traspassar al PSG i està valorat en uns trenta milions, així que el Barça podria percebre uns sis milions d’euros d’aquest moviment. El Leipzig podria vendre Ilaix al Milan per uns deu o vint milions, així que el Barça en rebria un o dos. Tots els diners que el club culer ingressi per traspassos aquest estiu ajudaran a donar aire pel que fa al fair play financer i donaran marge per poder inscriure nous fitxatges, entre els quals destaca, per sobre de qualsevol altre, la possible incorporació de Leo Messi.



Més notícies
Messi, Messi, Messi
Notícia: Messi, Messi, Messi
Comparteix
"El clam del Camp Nou reclamant el retorn del mític ‘10’ del Barça envia un missatge paradoxal a un club que s’esforça per obrir un nou cicle"
Leo Messi, cada vegada més a prop del Barça | Europa Press
Els excompanys i amics de Messi tenen la clau del seu retorn al Barça
Notícia: Els excompanys i amics de Messi tenen la clau del seu retorn al Barça
Comparteix
El conjunt blaugrana té prevista una rebaixa salarial que podria facilitar l'arribada de l'astre argentí
Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça, a punt de fer un pas molt important pel fitxatge de Messi
Notícia: El Barça, a punt de fer un pas molt important pel fitxatge de Messi
Comparteix
El club blaugrana es reunirà amb LaLiga per explorar les possibilitats del retorn de l'argentí
Leo Messi, a Qatar | Europa Press
El possible retorn de Messi al Barça es troba amb un entrebanc inesperat
Notícia: El possible retorn de Messi al Barça es troba amb un entrebanc inesperat
Comparteix
El futbolista argentí ha rebut una oferta esbojarrada de l'Aràbia Saudita

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a abril 14, 2023 | 19:00
    No volem inadaptats a Can Barça abril 14, 2023 | 19:00
    Messi que no torni a Catalunya que no el volem. El vam estar peixant 20 anys i no va tenir cap mena de respecte pel país que el va acollir. Continua sent un inadaptat incapaç de comunicar-se en català i pretén tornar a Catalunya fugint de París perquè els francesos no són tan figa-toves com els catalans que canvien d'idioma davant els inadaptats com ell. Si no es troba bé a França que foti el camp al seu país o que se'n vagi a Madrid que parlen com ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa