Món Esport
Kessie revela les intencions que té respecte al seu futur amb el Barça

Franck Kessie va arribar l’estiu passat a Barcelona, després d’acabar contracte amb l’AC Milan. L’ivorià aterrava al Camp Nou amb un gran prestigi, després de guanyar l’Scudetto i ser un dels millors jugadors de la Serie A. No obstant això, ni la Serie A és la Lliga Santander ni el Milan és el Barça. Els primers mesos de l’africà a Can Barça no van ser senzills i se’l notava desubicat amb l’estil de joc que vol imposar Xavi Hernández. Amb el pas del temps, i a causa de les baixes, Kessie ha anat gaudint de més protagonisme i les seves actuacions han millorat considerablement. És per això que els equips europeus estan atents a la seva situació. Ara bé, en una entrevista que el migcampista ha concedit a Mundo Deportivo, ha assegurat que no es planteja marxar del Barça i que vol fer carrera aquí.

Vol quedar-se molts anys al Barça

Les baixes de Pedri i Gavi, entre lesions i sancions, han obert la porta a la titularitat a Franck Kessie. En comptes de tornar al 4-3-3, Xavi ha optat per mantenir els quatre migcampistes i que l’ivorià faci funcions d’interior. Els primers partits de l’africà amb la samarreta del Barça no van ser del tot bons, però, de mica en mica, ha anat agafant ritme i està entenent millor els automatismes del joc blaugrana. En una entrevista a Mundo Deportivo, ha explicat que es veu molts anys aquí i que es troba en el seu millor moment. Fa setmanes que hi ha rumors que el situen de tornada a Itàlia, però en aquest cas a l’Inter. Ell no pensa marxar. De moment, és l’escollit de l’entrenador per pal·liar la baixa de Pedri. Caldrà veure quin rol agafa quan el canari es recuperi.

Franck Kessie, durant el partit contra el València | FC Barcelona
Franck Kessie, durant el partit contra el València | FC Barcelona

L’adaptació al Barça és complicada

No és senzill fitxar pel Barça per a un futbolista com Franck Kessie. Aquí, l’estil de joc és innegociable i més amb un entrenador com Xavi. Si no compleixes uns requisits molt concrets, és complicat que t’adaptis amb comoditat al mètode blaugrana. L’ex del Milan és un jugador molt potent físicament, amb arribada i golejador, però li falta una mica de qualitat tècnica en atac. Paulinho, André Gomes o Arturo Vidal són alguns dels exemples amb un perfil similar. Futbolistes que han rendit més o menys bé, però que han acabat sortint per la porta del darrere perquè no són estètics ni fins amb la pilota als peus. El Camp Nou és exigent amb el joc de l’equip i demana exuberància tècnica als seus jugadors. Kessie té la voluntat d’estar molts anys al Barça i les seves actuacions han millorat molt. Veurem si és suficient.



Més notícies
Franck Kessié, jugador del Barça, durant el clàssic de l'anada de la semifinal de Copa contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu | Europa Press
Kessié dona la cara, les cames i el gol pel Barça al clàssic
Notícia: Kessié dona la cara, les cames i el gol pel Barça al clàssic
Comparteix
El migcampista ha sigut l'home més destacat de l'atac, i ha culminat el seu millor matx amb la samarreta blaugrana
Franck Kessie, jugador del Barça | FC Barcelona
Kessie serà baixa fins després del Mundial
Notícia: Kessie serà baixa fins després del Mundial
Comparteix
El migcampista ivorià del Barça té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Franck Kessié, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça anuncia per sorpresa la lesió de Kessié
Notícia: El Barça anuncia per sorpresa la lesió de Kessié
Comparteix
El migcampista ivorià pateix una elongació a l'adductor de la cuixa dreta
Franck Kessié i Pierre-Emerick Aubameyang celebren el sisè gol contra el Pumas | Europa Press
Kessié presenta la seva candidatura a Xavi
Notícia: Kessié presenta la seva candidatura a Xavi
Comparteix
L'actuació de l'ivorià, una de les grans notícies del Gamper

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa