Món Esport
Kessie serà baixa fins després del Mundial

Franck Kessie, migcampista del Futbol Club Barcelona, va haver de ser substituit en el darrer partit dels blaugranes, contra el Viktoria Pilsen a la UEFA Champions League, després de patir una lesió muscular en una carrera que va fer. El club li ha fet les proves mèdiques pertinents, i ha anunciat que, concretament, té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

D’aquesta manera, l’ivorià és baixa i, segons el club, l’evolució en marcarà la disponibilitat. Per tant, encara no es coneix l’abast de la baixa. Però tenint en compte aquesta dolència i els precedents, podria estar fora durant cinc o sis setmanes. Per tant, es perdrà les cites de l’equip de Xavi Hernández contra l’Almeria i contra l’Osasuna, corresponents a la competició domèstica. El següent partit ja serà el 31 de desembre, contra l’Espanyol, i podria ser el dia del retorn del jugador.

Si bé per a molts jugadors les lesions en aquesta època de l’any estan sent un llast, per a l’exjugador del Milan no ho hauria de ser tant. Cal recordar que la seva selecció no està classificada per al Mundial que arrencarà aquest mes de novembre. Per la qual cosa, podrà aprofitar l’aturada de més d’un mes per recuperar-se i posar-se a to de cara a la segona part de la temporada. Caldrà veure com hi arribarà.

Franck Kessié, durant el Barça-Athletic | FC Barcelona
Franck Kessié, durant el Barça-Athletic | FC Barcelona

Kessie ha tingut un paper testimonial al Barça fins ara

Però sigui com sigui, amb la molt probable presència dels migcampistes blaugranes Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pedri González i Gavi a la Copa del Món, en els partits del mes de gener, si la recuperació anés bé, podria tenir protagonisme. Fins aquesta lesió, el futbolista venia tenint un paper testimonial. Dels 1.620 minuts oficials que s’han disputat, ell només ha estat a la gespa en 490. És a dir, en el 30%. De fet, només ha disputat un partit sencer: la dura visita del Bayern al Camp Nou.

En els minuts esmentats, ha tingut temps de marcar un gol, que de fet va ser el primer del Barça a la Champions (en la golejada inicial contra el Viktoria Pilsen). Tampoc ha pogut aportar gaire cosa més. En tot cas, és massa d’hora per jutjar el seu rendiment, tenint en compte també les circumstàncies esmentades. Això sí, també cal remarcar que en la seva primera titularitat a la Lliga, contra l’Elx, va ser substituit en el descans després d’una mala actuació. Finalment, en l’apartat de lesions, el futbolista ja va tenir unes molèsties a l’abductor que el van apartar de la dinàmica de l’equip una setmana, i d’un partit: el de Lliga contra el Celta.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren el seu primer gol a Pilsen | FC Barcelona
El suplici del Barça a la Champions acaba amb un glop agredolç (2-4)
Notícia: El suplici del Barça a la Champions acaba amb un glop agredolç (2-4)
Comparteix
Els suplents culers acomiaden la competició fent els deures, però amb una manca de tensió preocupant
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Koundé assenyala els culpables de la seva lesió
Notícia: Koundé assenyala els culpables de la seva lesió
Comparteix
Ara que s'ha confirmat la seva baixa, ressonen unes paraules del defensa francès després del partit contra el València a Mestalla
Eric Garcia, jugador del Barça | Europa Press
Eric Garcia: quina lesió té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Eric Garcia: quina lesió té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
El defensa central català del Barça pateix una sobrecàrrega muscular a l'obturador extern del maluc esquerre
Jules Koundé, durant un partit amb el Barça | Europa Press
Koundé: quina lesió té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Koundé: quina lesió té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
El defensa central francès del Barça pateix una sobrecàrrega muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa