Món Esport
Kessié dona la cara, les cames i el gol pel Barça al clàssic

Franck Kessié, jugador del Futbol Club Barcelona, ha estat una de les notes més positives del partit de l’anada de les semifinals de la Copa del Rei que el seu equip ha guanyat contra el Reial Madrid, en el Santiago Bernabéu. El migcampista, un autèntic jugador multiús, ha provocat el gol que fa que els blaugranes hagin encarrilat l’accés a la final, ha estat a punt de convertir-ne un altre que ha acabat evitant un company seu i, en definitiva, ha fet moltes coses positives.

Evidentment, la victòria s’explica en primer terme pel gran rendiment defensiu del conjunt català. Ronald Araujo, Jules Koundé, Marcos Alonso o Marc-André ter Stegen han tret totes les aigües que els blancs han introduit a l’àrea culer. La segona part ha estat una allau de centrades i d’un setge que no s’ha transformat en ocasions gràcies a la seva entonació.

Kessié ha contribuït en defensa i ha estat el millor en l’atac

Però aquí, tot i no ser-hi un actor principal, Kessié té molt a dir. L’ivorià s’ha buidat en la pressió, fent un gran exercici d’intensitat i resistència. Hi ha qui diu que el jugador encara està corrent a la gespa de l’estadi de Chamartín. Ha perseguit Luka Modric, Toni Kroos i companyia perquè tots dos mags de la pilota no poguessin fer els seus habituals trucs.

I, com s’ha dit, en atac ha estat importantíssim. De fet, es podria dir que ha estat el jugador més important del Barça en l’aspecte ofensiu. Raphinha ha estat paupèrrim. Per la seva banda, Ferran Torres ha estat irregular, si bé té el mèrit d’haver assistit el mateix Kessié en el gol que ha acabat sent en pròpia porteria, cortesia d’Eder Militao i Nacho Fernández. La jugada del migcampista ha estat molt meritòria. Ha aguantat prou per no caure en fora de joc.

Franck Kessié, provocant el gol del Barça al clàssic de Copa | Europa Press
Franck Kessié, provocant el gol del Barça al clàssic de Copa | Europa Press

Per la seva banda, Ansu Fati ha tingut uns minuts que han anat en consonància amb el que està oferint aquest curs. A banda d’un bon córner que ha provocat en una acció complicada, i tenint en compte que en aquesta batalla qualsevol córner provocat ha esdevingut or, l’hispano-guineà ha estat tímid i, fins i tot, ha evitat que Kessié perfeccionés la seva nit.

Quan Ferran Torres ha servit un caramel al cor de l’àrea de Thibaut Courtois, Kessié ha fet una passada a la xarxa. El porter belga estava batut, però Ansu Fati no ha saltat i ha torpedejat el gol, exercint com un defensa. A banda d’això, Kessié també ha estat molt entonat amb bones passades a l’espai, que els seus companys no han sabut aprofitar. En l’última jugada de Raphinha abans del seu canvi, el brasiler ha posat una centrada nefasta a Ferran Torres, que venia precedida d’una gran passada de l’exjugador del Milan.

Kessié ha jugat el seu millor partit com a culer. Ha fet moltes coses bones, i ha estat un dels grans artífexs del fet que el Barça estigui molt ben posicionat per assolir una nova final, i una nova eliminació al seu etern rival. Ho ha fet en un moment molt oportú: en l’estadi del campió d’Europa, i quan Pedri González continua sent baixa. Si continua oferint actuacions com aquesta, acabarà callant boques.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Madrid | Europa Press
El Barça assalta el Santiago Bernabéu i trenca la mala ratxa (0-1)
Notícia: El Barça assalta el Santiago Bernabéu i trenca la mala ratxa (0-1)
Comparteix
Els blaugranes encarrilen la classificació per a la final de Copa amb la victòria contra el Madrid
Marcos Alonso, jugador del Barça | Europa Press
DIRECTE | Reial Madrid-Barça de Copa (0-1)
Notícia: DIRECTE | Reial Madrid-Barça de Copa (0-1)
Comparteix
Partit de l'anada de la ronda de semifinals, disputat al Santiago Bernabéu
Franck Kessié i Pierre-Emerick Aubameyang celebren el sisè gol contra el Pumas | Europa Press
Kessié presenta la seva candidatura a Xavi
Notícia: Kessié presenta la seva candidatura a Xavi
Comparteix
L'actuació de l'ivorià, una de les grans notícies del Gamper
Franck Kessié, nou jugador del FC Barcelona amb Joan Laporta durant la seva presentació | Lluís Pérez Jacas
Kessié explica els motius que l’han portat a fitxar pel Barça de Xavi
Notícia: Kessié explica els motius que l’han portat a fitxar pel Barça de Xavi
Comparteix
Kessié, primer fitxatge d'estiu del Barça: "Quan et truca Xavi et poses content, vol dir que fas bé la feina"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Kesié si, xavi fora a març 03, 2023 | 06:05
    Kesié si, xavi fora març 03, 2023 | 06:05
    El millor i de molt. 2 gols si no fos pel vagabundo ansu.fastic. i el nefast Xavi, elmsubstitueix, quina vergonya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa