Món Esport
Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari

Clément Lenglet hauria acceptat marxar del Futbol Club Barcelona, segons informa Esport3. El defensa central francès, descartat per l’entrenador, Xavi Hernández, i per la mateixa entitat blaugrana, hauria accedit a jugar cedit al Tottenham Hotspur anglès durant dues temporades. Es desconeix si el club londinenc pagaria alguna compensació econòmica al Barça a canvi d’aquesta cessió, però el que està clar és que la institució culer s’estalviarà el seu sou durant dos anys, cosa que resulta vital, ja que millora el límit salarial i permet que part dels diners estalviats es puguin emprar en fitxar i inscriure nous futbolistes.

Clément Lenglet, una trajectòria de més a menys al Barça

Clément Lenglet va arribar al Barça l’estiu de 2018 a canvi de 38 milions d’euros. Les seves actuacions al Sevilla van convertir-lo en un jugador molt buscat al mercat de fitxatges i la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va decidir pagar la seva clàusula de rescissió per adquirir-lo. Els seus dos primers cursos com a blaugrana van ser bastant bons, ja que va aconseguir que la forta davallada de rendiment de Samuel Umtiti no es notés en excés i va ocupar el seu lloc amb encert. Tanmateix, les seves dues darreres temporades han estat molt dolentes, cometent errades molt greus que l’han portat a una suplència irrevocable. El seu contracte no s’exhaureix fins a 2026, així que el Barça necessitava trobar-li una sortida urgentment.

L’exemple de Lenglet, molt important per al club

Aquest exemple de Lenglet pot establir un precedent molt important per al club. Enmig de la delicadíssima situació econòmica del Barça, qualsevol jugador descartat que pugui marxar i deixar diners a la caixa o, com a mínim, permetre que el sou s’estalviï, resulta una gran notícia. De moment, alguns futbolistes com Martin Braithwaite, Miralem Pjanic o Memphis Depay, als quals també se’ls busca una sortida, ja han manifestat que volen complir el seu contracte i es neguen a marxar. Aquest pot ser un gran problema per al president Joan Laporta i el seu equip, així que el precedent de Lenglet ha de convertir-se en exemple per a tots aquests jugadors.



Més notícies
Pablo Torre, jugador del Barça | Racing de Santander
La perla que ha fitxat el Barça admet que el Madrid li va oferir més diners
Notícia: La perla que ha fitxat el Barça admet que el Madrid li va oferir més diners
Comparteix
El club blaugrana va guanyar la partida al madridista pel jove talent Pablo Torre
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Pedri obté un nou reconeixement
Notícia: Pedri obté un nou reconeixement
Comparteix
LaLiga valora el 'crack' del Barça com l'autor del millor gol de la temporada
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
El Barça troba una solució per a Umtiti
Notícia: El Barça troba una solució per a Umtiti
Comparteix
Segons informen a França, podrien rescindir-li el contracte perquè arribi lliure al Niça
Leo Messi, durant la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Notícia: Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Comparteix
Quan es busca el seu nom a Google, encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa