Món Esport
La perla que ha fitxat el Barça admet que el Madrid li va oferir més diners

El Futbol Club Barcelona va tancar el mes de març passat la incorporació d’un dels futbolistes espanyols més prometedors. Va fitxar Pablo Torre, qui s’ha format al Racing de Santander, qui ha liderat el primer equip de l’equip càntabre a l’ascens a la categoria de plata i qui ara, amb 19 anys, s’embarcarà al filial blaugrana. I ara, el migcampista ha assegurat, en una entrevista amb el tiktoker Adri Contreras, que es va decantar pel Barça malgrat que el Madrid li va oferir més diners.

Concretament, ha admès que “vaig parlar amb el Madrid, però al final el meu somni era jugar i tant de bo triomfar al Barça. El Madrid oferia més diners, però per a mi el més important era jugar al Camp Nou i, sobretot, el projecte esportiu que em va oferir. Tenia clar des que em va trucar la primera vegada”.

El primer contacte de Pablo Torre amb Xavi Hernández

Un Torre que ha explicat precisament com va ser el primer contacte amb l’entitat catalana: “Va ser ràpid. M’ho va dir el meu representant, perquè va contactar amb Mateu Alemany. Estava concentrat amb la Selecció a Las Rozas i, allà, va ser quan em van dir que tenia videotrucada amb Xavi Hernández. Em va explicar el projecte”. Sobre aquesta relació iniciada amb Xavi, en la prèvia Torre ha reconegut que “estava cagat”, però un cop va acabar la videotrucada esmentada, va acabar sentint que l’entrenador terrassenc el va tractar com si fos un fill seu.

Sobre el mateix Xavi, Torre ha expressat que “he parlat amb joves del Barça i m’han dit que té un tracte especial també amb ells”. En canvi, encara no ha parlat amb els capitans del primer equip. Tal com està previst i com està esmentat, Torre iniciarà la temporada vinent al Barça B. Per tant, s’espera que cremi etapes abans que arribi al primer equip. Això sí, cal recordar que Pedri apuntava a començar també al segon equip blaugrana però des del primer moment es va consolidar al primer.

L’agent de Pablo Torre, clau en l’operació

Més enllà de l’interès del jove per arribar al Barça, cal recordar qui és el seu agent. Arturo Canales, qui també representa un dels capitans del Barça, Gerard Piqué, i precisament també Xavi. A més a més, també treballa amb futbolistes com Riqui Puig o Samuel Umtiti, del primer equip culer, Ivan Rakitic o Carles Pérez, exblaugranes o Jandro Orellana, del filial.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Pedri obté un nou reconeixement
Notícia: Pedri obté un nou reconeixement
Comparteix
LaLiga valora el 'crack' del Barça com l'autor del millor gol de la temporada
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
El Barça troba una solució per a Umtiti
Notícia: El Barça troba una solució per a Umtiti
Comparteix
Segons informen a França, podrien rescindir-li el contracte perquè arribi lliure al Niça
Leo Messi, durant la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Notícia: Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Comparteix
Quan es busca el seu nom a Google, encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona
Laporta i Florentino, en arxiu | Europa Press
El Barça guanya la cursa al Madrid per una jove promesa del futbol
Notícia: El Barça guanya la cursa al Madrid per una jove promesa del futbol
Comparteix
L'entitat blaugrana ha arribat a un acord amb el Racing de Santander pel fitxatge de Pablo Torre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa