Món Esport
Ansu Fati celebra d’una manera peculiar la convocatòria per al Mundial

Luis Enrique va admetre en roda de premsa que va dubtar fins al darrer moment si comptava o no amb Ansu Fati per al Mundial de Qatar. La greu lesió que ha patit el jove davanter ha provocat que encara no hagi culminat el seu procés de recuperació i no acaba d’establir-se com a titular al Barça. No obstant això, la indubtable qualitat de Fati, sumada a la bona relació amb el gol que manté i la seva polivalència, fan que l’entrenador de la selecció espanyola hagi decidit incloure’l a la llista de vint-i-sis jugadors convocats. D’aquesta manera, el jove futbolista blaugrana participarà en el seu primer Mundial i podrà mostrar-se al món com aquell jugador que va meravellar en els seus primers partits al Camp Nou. Quan ha rebut la notícia, Ansu Fati ha esclatat d’alegria i ho ha volgut celebrar amb la seva família.

Gran celebració familiar

El pare d’Ansu Fati, Bori Fati, va explicar ahir a diferents mitjans que està molt content i orgullós d’aquesta nova oportunitat que li arriba al seu fill. “Aquesta convocatòria ha fet renéixer el meu fill. L’hauríeu d’haver vist, estava molt content”, detallava Fati. I és que després del calvari de lesions que ha patit, una notícia així l’ha animat molt. El jove davanter va rebre la notícia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, just després de finalitzar una sessió d’entrenament amb el Barça. Quan va arribar a casa, la seva família l’esperava amb il·lusió i junts ho van celebrar amb un bon àpat. Per les xarxes socials circula el vídeo del moment en què Ansu Fati aparca el cotxe al seu garatge i tots l’abracen i el feliciten.

Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press

Un any complicat per a Ansu

Xavi Hernández ha volgut anar molt a poc a poc amb Ansu Fati. N’hi ha que diuen que potser massa. El futbolista català ha disputat vint partits aquesta temporada, però només cinc com a titular. És un bagatge pobre i és per això que Luis Enrique no el va convocar a l’última aturada. Enguany, la competència a la davantera del Barça és ferotge: Ousmane Dembélé, Ferran Torres, Raphinha, Memphis Depay i el mateix Ansu competeixen per dues posicions, perquè la de Robert Lewandowski està assegurada. No obstant això, l’entrenador de la selecció espanyola ha considerat que el de l’Hospitalet pot aportar coses diferents a l’atac de ‘La Roja’. Des del Barça esperen que protagonitzi un gran Mundial i, sobretot, que no torni a Barcelona amb cap mena de molèstia física.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
La peculiar ‘maledicció’ d’Ansu Fati
Notícia: La peculiar ‘maledicció’ d’Ansu Fati
Comparteix
El jove futbolista català ha marcat onze gols al Camp Nou, però cap a la porteria del Gol Nord
Ansu Fati, a l'escalfament previ al clàssic | Europa Press
Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Notícia: Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Comparteix
El davanter blaugrana ha entrat a la segona meitat amb ganes de revolucionar el partit i de les seves botes ha sortit la jugada del 2 a 1
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Creix la preocupació al Barça per Ansu Fati
Notícia: Creix la preocupació al Barça per Ansu Fati
Comparteix
L'equip tècnic considera que el jugador encara està lluny del seu millor estat de forma
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Notícia: La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Comparteix
El tècnic del Barça explica per què el davanter ha tingut un paper testimonial en diversos partits de l'inici de temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa