Món Esport
Xavi té un contratemps a l’últim entrenament abans del Barça-Sevilla

El Futbol Club Barcelona es troba en un dels millors moments de la temporada. Els blaugranes són líders, amb cinc punts d’avantatge sobre el Reial Madrid i el joc és cada vegada millor. Una de les principals explicacions d’aquest èxit és el gran nivell defensiu que mostra l’equip. Precisament un dels integrants d’aquesta defensa, Alejandro Balde, ha estat baixa a l’entrenament d’avui i és dubte per al duel de demà contra el Sevilla al Camp Nou. El Barça ha informat que el lateral català té febre, sense explicar més detalls. Es tracta d’una baixa important per a Xavi Hernández, perquè Balde s’ha convertit en l’amo de la banda esquerra i encadena bones actuacions a tots els partits. En tot cas, ja es podia preveure que Jordi Alba seria titular, després que Balde jugués els noranta minuts al Benito Villamarín.

Balde és baixa per un procés febril

Abans de començar l’entrenament d’aquest matí, s’ha vist que, a banda del lesionat Ousmane Dembélé, faltava Balde sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Johan Cruyff. El club ha informat que es tracta d’un procés febril i que la seva evolució marcarà la disponibilitat del futbolista per al vital partit de demà contra el Sevilla. Sigui com sigui, el més normal seria que Xavi optés per donar la titularitat a Jordi Alba, ja que no va jugar contra el Betis i Balde va disputar tot el partit. En tot cas, seria una baixa rellevant per als culers, perquè cal recordar que va ser l’MVP del matx del Benito Villamarín.

Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press
Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press

Dembélé és l’únic lesionat

A banda de la possible baixa de Balde, el Barça també sap segur que no podrà comptar amb Ousmane Dembélé, com a mínim per les pròximes quatre setmanes. El davanter francès va notar unes molèsties durant el partit contra el Girona a Montilivi i va demanar el canvi. Les exploracions van confirmar que té una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra. Una baixa molt sensible per a Xavi, perquè l’ex del Borussia Dortmund es trobava en el millor moment de la seva carrera, amb actuacions notables en els darrers partits i donant punts importants als blaugranes. En tot cas, els culers tenen suficients alternatives en atac per poder ‘oblidar’ la baixa de Dembélé. Contra el Sevilla, els homes de Xavi tindran una gran oportunitat per confirmar que el lideratge és ferm.



Més notícies
Pierre-Emerick Aubameyang, amb el Chelsea | Europa Press
El Chelsea pren una dura decisió que afecta Aubameyang
Notícia: El Chelsea pren una dura decisió que afecta Aubameyang
Comparteix
L'ex del Barça ha quedat fora de la llista per disputar la Champions
Julián Araujo, lateral dret de LA Galaxy | @LAGalaxy
El Barça es queda sense el fitxatge esperat per divuit segons
Notícia: El Barça es queda sense el fitxatge esperat per divuit segons
Comparteix
Els blaugranes no van poder incorporar Julián Araujo, lateral dret mexicà
Xavi Hernández, entrenador del Barça, durant el Trofeu Joan Gamper de l'any 2022 | Europa Press
Carta oberta de Xavi als culers
Notícia: Carta oberta de Xavi als culers
Comparteix
L'entrenador del Barça s'adreça a l'afició en un moment clau de la temporada
Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press
Balde comença a decidir partits importants i complicats
Notícia: Balde comença a decidir partits importants i complicats
Comparteix
Contra el Betis, el jove lateral ha estat el més destacat del Barça, tot obrint la llauna amb una assistència perfecta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa