Juan Carlos Navarro, nou responsable esportiu del Barça de bàsquet

Serà el substitut de Nacho Rodríguez

La llegenda del Palau Blaugrana Juan Carlos Navarro guanyarà pes a l’organització interna del club i de la secció de bàsquet concretament. L’exjugador de Sant Feliu de Llobregat serà el nou mànager del Barça de bàsquet en substitució de Nacho Rodríguez, segons ha avançat Mundo Deportivo.

Navarro s’havia incorporat a l’estructura de la secció des de la seva retirada el 2018 i Joan Laporta ja havia manifestat que guanyaria pes si ell guanyava les eleccions. Durant els propers dies s’hauria de fer oficial aquesta informació que farà que el qui fins ara era coordinador del bàsquet formatiu es converteixi en mànager, és a dir, responsable esportiu.

Amb la destitució de Nacho Rodríguez hi haurà un nou canvi de noms promogut per Laporta. Josep Maria Bartomeu havia apostat per l’exjugador el 2017 i ha estat durant quatre anys al càrrec on, entre altres coses, ha estat responsable del salt qualitatiu de l’equip. És el segon canvi en l’estructura de la secció, ja que el nou directiu, Josep Cubells, substitueix Albert Soler.

Més informació

Nou comentari