El Barça es fa la foto oficial amb Laporta i hi ha un detall que no agrada als culers

El primer equip masculí de futbol encara no havia realitzat aquest acte protocolari

El primer equip masculí de futbol del Barça s’ha fet la fotografia oficial de la temporada 2020-2021. A causa dels problemes a la directiva des de començament de curs, a la dimissió de Josep Maria Bartomeu i a l’endarreriment de les eleccions, aquest acte de protocol no s’ha pogut dur a terme fins al dia d’avui. Amb la presa de possessió de Joan Laporta com a nou president, ja s’ha pogut capturar la plantilla en una instantània.

A la fotografia apereixen tots els jugadors amb fitxa del primer equip, més els habituals del filial Óscar Mingueza i Iñaki Peña, l’entrenador Ronald Koeman amb els seus ajudants Alfred Shcreuder i Henrik Larsson, i el president Laporta. Els quatre capitans, Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, apareixen al centre de la imatge.

Tanmateix, entre tots els detalls de la fotografia, com que Philippe Coutinho ha estat afegit amb algun programa d’edició d’imatge i es veu de forma clara, n’hi ha un que no ha agradat als usuaris de les xarxes socials. Molts d’ells s’han adonat i han destacat que Messi apareix amb un rostre molt seriós. “S’ha de fer tot el possible per posar un somriure a la seva cara”, ha comentat un usuari.

Més informació

Nou comentari