Món Esport
El Barça es fa la foto oficial amb Laporta i hi ha un detall que no agrada als culers
  • CA

El primer equip masculí de futbol del Barça s’ha fet la fotografia oficial de la temporada 2020-2021. A causa dels problemes a la directiva des de començament de curs, a la dimissió de Josep Maria Bartomeu i a l’endarreriment de les eleccions, aquest acte de protocol no s’ha pogut dur a terme fins al dia d’avui. Amb la presa de possessió de Joan Laporta com a nou president, ja s’ha pogut capturar la plantilla en una instantània.

A la fotografia apereixen tots els jugadors amb fitxa del primer equip, més els habituals del filial Óscar Mingueza i Iñaki Peña, l’entrenador Ronald Koeman amb els seus ajudants Alfred Shcreuder i Henrik Larsson, i el president Laporta. Els quatre capitans, Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, apareixen al centre de la imatge.

Tanmateix, entre tots els detalls de la fotografia, com que Philippe Coutinho ha estat afegit amb algun programa d’edició d’imatge i es veu de forma clara, n’hi ha un que no ha agradat als usuaris de les xarxes socials. Molts d’ells s’han adonat i han destacat que Messi apareix amb un rostre molt seriós. “S’ha de fer tot el possible per posar un somriure a la seva cara”, ha comentat un usuari.



Més notícies
Nico González, la joia del filial | FC Barcelona
El Barça ha trobat el nou Sergio Busquets i és el fill d’una llegenda de la Lliga
Notícia: El Barça ha trobat el nou Sergio Busquets i és el fill d’una llegenda de la Lliga
Comparteix
Nico González és una de les estrelles del filial
Dembélé, al clàssic | Europa Press
Dembélé, dubte per a la final de Copa
Notícia: Dembélé, dubte per a la final de Copa
Comparteix
Segons explica el diari Sport, entrena amb molèsties i dolor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa