Bartomeu, citat a declarar el 30 de juny per injúries a Jaume Roures en el cas del Barçagate

La declaració havia de ser el 26 d'abril, però s'ha ajorat per compromisos dels advocats

Josep Maria Bartomeu i Floreta tornarà a passar pels jutjats. Ha estat citat a declarar el dia 30 de juny per injúries a Jaume Roures en el marc del Barçagate, segons ha informat Ràdio Barcelona. Cal recordar que el director general de Mediapro és una de les persones que apareixia en els documents del cas com un dels objectius que havien de ser atacats a les xarxes socials. Roures va interposar una querella i Bartomeu haurà de respondre davant de la jutgessa del cas, Alejandra Gil.

Aquesta declaració estava prevista per al 26 d’abril, però per diversos compromisos dels advocats s’ha hagut d’endarrerir fins a finals de juny. També han estat citats a declarar Jaume Masferrer, mà dreta de Josep Maria Bartomeu i investigat pel Barçagate, i un representant legal del club. Aquest ja no podrà ser Román Gómez Ponti, perquè Joan Laporta el va acomiadar.

Cal tenir en compte que aquesta investigació, per injúries i calúmnies, està relacionada amb el Barçagate, però no és la mateixa. És a dir, és una altra causa oberta, ja que l’altra és per administració deslleial i corrupció entre particulars. Pel que fa a l’altra, cal recordar que Òscar Grau i Román Gómez Ponti estan citats a declarar el dia 7 de juny com a imputats.

Més informació

Nou comentari