Món Esport
Joan Gaspart: “Jo no volia ser president del Barça”
  • CA

Joan Gaspart i Solves, expresident del Barça, ha estat el convidat del darrer programa de La Sotana, en el qual ha parlat de la seva etapa al capdavant del club blaugrana. De la mateixa manera que ja ha fet en altres ocasions, Gaspart no ha amagat que considera que va ser un “mal president” i fins i tot ha anat més enllà. Ha revelat que ell “no volia ser president del Barça” i que acceptar aquesta proposta va ser “l’error més gran que vaig cometre”.

D’altra banda, també ha destacat algunes de les coses positives que creu que va fer. Ha subratllat l’Eurolliga aconseguida pel Barça de Pesic, el fitxatge de Leo Messi, que es va produir durant el seu mandat, la construcció de la ciutat esportiva o l’elecció del nom de Joan Gamper per a aquesta. Tanmateix, creu que fins i tot Josep Maria Bartomeu ha estat millor president que ell: “Bartomeu ha guanyat títols”.

Finalment, també ha opinat respecte al fitxatge de Luis Figo pel Reial Madrid, del qual ha dit que “Florentino Pérez va ser un cabró” i s’ha mostrat orgullós d’haver estat declarat persona non grata pel club blanc i per l’Espanyol. Cal recordar que Gaspart va presidir el Barça entre el 2000 i el 2003, una etapa en la qual el primer equip masculí de futbol no va aixecar cap títol, ni una Copa de Catalunya. De fet, és l’única vegada en la història que el conjunt ha estat tres anys seguits completament en blanc. La xilena de Rivaldo per classificar l’equip per a la Champions del 2001-2002 va ser el més destacat.



Més notícies
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | FC Barcelona
Tot passa per la Copa
Notícia: Tot passa per la Copa
Comparteix
El Barça ja treballa en la final del pròxim dissabte a Sevilla contra l'Athletic
Pedri, durant un partit del Barça | Europa Press
Pedri desperta l’interès dels grans d’Europa i el Barça pensa com lligar-lo
Notícia: Pedri desperta l’interès dels grans d’Europa i el Barça pensa com lligar-lo
Comparteix
El Liverpool estaria molt interessat en el fitxatge del migcampista canari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa