El Barça confirma que Bartomeu va pagar periodistes des del club

Així ho ha afirmat el director general, Ferran Reverter

Ferran Reverter, director general del Futbol Club Barcelona, ha presentat els resultats de la due diligence que s’està duent a terme a l’entitat blaugrana des que el mes de març va entrar la nova junta directiva encapçalada per Joan Laporta. Reverter ha posat números a la situació dramàtica del Barça, cosa que ha permès copsar la magnitud de la tragèdia. El gran assenyalat ha estat l’expresident Josep Maria Bartomeu, la gestió del qual s’ha catalogat de “nefasta”.

A més a més, Reverter ha confirmat que s’han trobat contractes trossejats, amb relació al Barçagate i a l’Espai Barça, per, presumptament, esquivar els controls interns del club. Amb les conclusions actuals, la junta directiva de Joan Laporta encara no prendrà cap mesura legal al respecte, però un informe que ja s’està elaborant dictaminarà com es depuraran les responsabilitats de l’anterior equip directiu del club.

En aquest sentit, s’ha afegit una nova informació. Preguntat sobre si s’havien trobat factures en les quals hi figuressin pagaments a periodistes des del club, Reverter ha respost afirmativament, la qual cosa ha confirmat un fet que afegeix gravetat a la gestió de Bartomeu si és que s’acaba confirmant. El director general del Barça no ha entrat a dir si considerava aquests pagaments “justificats” o no, però sí que ha pogut dir que provenien des del mateix club i des de la Confederació Mundial de Penyes.

En aquest sentit, cal tenir en compte que la junta directiva de Joan Laporta va trencar la relació de l’entitat blaugrana amb aquest organisme i aquests pagaments a periodistes podrien explicar els motius que van conduir la junta directiva actual a prendre aquesta decisió. En qualsevol cas, Josep Maria Bartomeu torna a quedar assenyalat per una presumpta activitat delictiva, respecte a la qual en podria acabar responent davant de la justícia, si és que el club ho considera oportú.

Més informació

Comentaris

  Antifa Octubre 6, 2021 5:05 pm
  Els associats al CFBarcelona que van votar aquest individu, es van ben lluir. Ara resulta que el "defensa" un advocat ex membre de FN... No cal afegir-hi res més.
   Arnau Rovira Octubre 7, 2021 4:17 am
   ¿ i ara ho veus ? Hi han grups mediatics espanyolistes que li van fer les campanyes electorals i els socis del Barça, voten allò que senten a dir per la TV, radio i premsa. I " la borregada va votar a Bartomeu.
  Veritat sempre Octubre 6, 2021 6:20 pm
  Molts ara hi son al programa aquest de merda, que fa vergonya aliena, anomenat "vaques sagrades".
  Pepe Octubre 6, 2021 8:55 pm
  Bartomeu i la seva junta així qui el van votar no eren de ideologia espanyola. Doncs això!
  de moment una nit a la presó Octubre 7, 2021 8:50 am
  recordar que el bartomeu és el titella del grupo godo, tot i que abans ho va ser el seu antecessor sandro rosell, el grupo godo li va fer la precampanya, la campanya, i la post campanya del rosell, sobretot per mal parlar del Laporta. Pel bartmoneu, van fer el mateix, des de la cubero al nola, i en molts casos articles sense signar. Fins hi tot van obviar les paraules de suport de Laporta a l'empresonat rosell El marçal lorente, no m'estranyaria que fos un altre dels que cobrava del club, les barbaritats que deia, per si soles, ja feia pensar que, no eren gratuïtes

Nou comentari