Món Esport
Surt a la llum el motiu real de la no destitució de Ronald Koeman
  • CA

Ronald Koeman continua sent l’entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, malgrat que el divendres de la setmana passada el president Joan Laporta va assegurar a la premsa que seria destituït després del partit contra l’Atlètic de Madrid. El mateix Laporta es va encarregar de comunicar la seva continuïtat dos dies després, notícia que va deixar tot el barcelonisme impactat, ja que es donava la destitució de Koeman per feta, però ni la derrota dolorosa contra els matalassers ha fet canviar el president d’opinió.

Després d’aquest canvi de guió inesperat, s’han buscat moltes explicacions per poder entendre què ha passat. S’han apuntat als mateixos motius d’aquest estiu, quan Laporta ja va buscar un substitut per al neerlandès. En aquell moment, la falta d’un candidat adequat i la situació econòmica del club, molt precària, van impedir que Koeman fos acomiadat. Ara, però, Laporta ja n’era conscient de tots aquests problemes, així que hi ha hagut algun altre fet que ha provocat la continuïtat del tècnic neerlandès, el qual ha revelat TV3 durant les últimes hores.

Segons la televisió pública catalana, un intermediari ha actuat per aturar la destitució de Koeman. Ha estat Jordi Cruyff, membre de l’Àrea de Futbol del Barça. Sempre segons TV3, el fill del llegendari Johan Cruyff s’hauria trobat d’urgència amb Laporta per demanar-li una última oportunitat per a Koeman. Aleshores, l’assessor del president l’hauria reunit amb l’entrenador i d’aquesta conversa hauria sortit la decisió de donar-li una nova oportunitat. Els arguments esgrimits pel tècnic neerlandès haurien fet referència a la gran quantitat de jugadors lesionats que té el Barça, els quals, segons Koeman, podran revertir la situació. A partir d’aquest punt, i sempre segons TV3, Jordi Cruyff també adoptarà un rol d’ajudant de l’entrenador blaugrana, el qual ja es va poder intuir en el darrer partit, quan se’ls va veure molt propers.



Més notícies
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Polèmica als Països Baixos per una entrevista ‘fantasma’ a Koeman
Notícia: Polèmica als Països Baixos per una entrevista ‘fantasma’ a Koeman
Comparteix
El Barça podria haver vetat una compareixença del tècnic neerlandès a la televisió del seu país
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Un possible acord entre el Barça i Xavi sacseja el barcelonisme
Notícia: Un possible acord entre el Barça i Xavi sacseja el barcelonisme
Comparteix
El club i l'entrenador han desmentit aquestes informacions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a octubre 05, 2021 | 17:38
    ton c. octubre 05, 2021 | 17:38
    està clar que l´únic motiu per no fer fora Koeman és l´económic, no hi han calés per pagar-li el finiquito ni per fitxar un altre entrenador, clar i diàfan.
  2. Icona del comentari de: Anònim a octubre 05, 2021 | 22:09
    Anònim octubre 05, 2021 | 22:09
    Clar i català.
  3. Icona del comentari de: Ton a octubre 07, 2021 | 14:25
    Ton octubre 07, 2021 | 14:25
    Ningú vol vindre i meinys ara potser jaume creixell si està lliure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa