Món Esport
Els Mossos tornaran a investigar Bartomeu per petició de la Fiscalia

Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona, tornarà a ser investigat pels Mossos d’Esquadra. De la mateixa manera que ja va ocórrer amb el cas del Barçagate, l’empresari català haurà de tornar a enfrontar-se a una investigació de la policia. Aquest cop, la Fiscalia de Barcelona ha demanat que es revisi la seva gestió al capdavant de l’entitat blaugrana, després que el mateix club l’hagi denunciat a ell i a tota la seva junta directiva en conèixer els resultats de l’informe Forensic que es va dur a terme a la institució des de l’arribada de Joan Laporta a la presidència.

La junta directiva ha dut a la Fiscalia diverses proves que podrien demostrar que Bartomeu va incórrer en delictes d’administració deslleial, apropiació indeguda, alteració comptable i simulació contractual entre el 2014 i el 2020, que van ser els anys en què va ser al capdavant del club. Cal recordar que el Barça, de la mà de l’actual president Joan Laporta, el vicepresident econòmic Eduard Romeu i l’advocat Jaume Campaner, ja va presentar els resultats de l’informe Forensic que s’ha fet arribar a la Fiscalia i que aquests van ser els presumptes delictes que el club va considerar que podria haver comès i pels quals se l’ha denunciat.

D’altra banda, també s’ha de tenir en compte que el mateix Bartomeu es va posar en contacte amb la Justícia tan bon punt va conèixer la denúncia i va respondre-la amb contundència i va expressar “la màxima disconformitat i rebuig”. De fet, va amenaçar de querellar-se contra Joan Laporta i la seva junta directiva per haver atemptat contra el seu honor i va demanar que els resultats de l’informe Forensic fossin públics per a tots els socis i sòcies del Futbol Club Barcelona. Bartomeu defensa que tot el que es va dir en la presentació de Laporta, Romeu i Campaner “no s’ajusta a la realitat dels fets” i per això es va posar a disposició de la Fiscalia pel que fos necessari. Per tant, ara que s’ha demanat la seva investigació als Mossos d’Esquadra, es preveu que es mostri col·laboratiu per demostrar la seva innocència, que ell mateix ha defensat en tot moment.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press
Bartomeu va pagar 15 milions per un jugador que no va arribar a fitxar
Notícia: Bartomeu va pagar 15 milions per un jugador que no va arribar a fitxar
Comparteix
Segons informa RAC1, el Barça va avançar aquesta quantitat a l'Atlètic per Giménez
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Bartomeu estudia demandar Laporta
Notícia: Bartomeu estudia demandar Laporta
Comparteix
L'expresident del Barça s'ha posat a disposició de la Fiscalia després de la denúncia del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa