Món Esport
Bartomeu va pagar 15 milions per un jugador que no va arribar a fitxar

Noves revelacions de l’informe Forensic que s’ha dut a terme al Futbol Club Barcelona i que darrerament el president Joan Laporta ha presentat al Camp Nou, juntament amb l’advocat Jaume Campaner i el vicepresident econòmic, Eduard Romeu. Segons informa RAC1, que ha tingut accés a part dels documents d’aquest informe, el Barça de Josep Maria Bartomeu va avançar quinze milions d’euros a l’Atlètic de Madrid per fitxar el futbolista José María Giménez, un central uruguaià amb molta projecció de futur, sobretot el 2019, quan es va realitzar el pagament, però que finalment no va acabar arribant al club i aquests diners es van perdre.

La història és la següent. El Barça estava molt interessat a incorporar un defensa central. L’objectiu era el neerlandès Matthijs de Ligt, aleshores propietat de l’Ajax d’Àmsterdam. Frenkie de Jong, qui és molt amic del seu compatriota, estava cridat a convertir-se en el líder de futur de l’equip blaugrana, així que les dues peces encaixaven perfectament. Tanmateix, Mino Raiola, agent de De Ligt, demanava una comissió molt elevada que el Barça no va voler pagar i va ser aleshores quan Giménez va cridar l’atenció de Bartomeu i el seu equip directiu i tècnic.

El club culer es va posar en contacte amb l’Atlètic i ja va avançar una part del fitxatge. Els matalassers demanaven vuitanta milions i el Barça en va deixar quinze d’avançats, com una mena de paga i senyal. Ara bé, aquesta incorporació no s’acabaria fent efectiva en cap moment, perquè la pandèmia del coronavirus ho va frustrar tot. Què va passar, doncs, amb aquests quinze milions? Sempre segons RAC1, aquests diners van quedar als llimbs, ja que no van servir per acabar fent el fitxatge, però tampoc no van tornar al Barça. L’Atlètic se’ls ha quedat i ara per ara sembla totalment impossible que el club culer pugui utilitzar-los per acabar fitxant Giménez. Per tant, nova revelació d’un negoci terrible de Bartomeu, si bé també va rebre el dret de tempteig d’alguns jugadors matalassers, que tampoc no va servir, ni ha servit, per res de res.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Pep Guardiola vol pispar una de les joves promeses del Barça
Notícia: Pep Guardiola vol pispar una de les joves promeses del Barça
Comparteix
L'entrenador del Manchester City ha sopat amb el propietari dels drets del central Ronald Araujo
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi topa amb el mateix problema que va turmentar Koeman
Notícia: Xavi topa amb el mateix problema que va turmentar Koeman
Comparteix
La baixa de Clément Lenglet confirma que la plaga de lesions encara no ha acabat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa