Món Esport
El Barça ja hauria triat el relleu de Jordi Alba
  • CA

Un dels objectius principals de la direcció esportiva del Barça és trobar un substitut de Jordi Alba al lateral esquerre. El quart capità blaugrana és l’únic futbolista que té l’equip de Xavi Hernández en aquesta demarcació. Per tant, el futbolista català està jugant gairebé tots els partits i, pràcticament no té descans. Aquest fet ha motivat que l’entitat culer estigui buscant fa temps un relleu per al jugador de L’Hospitalet.

José Luis Gayà seria l’escollit, però no arribaria fins al 2023

Segons el diari Sport, el FC Barcelona ja ha triat quin futbolista vol per reforçar el lateral esquerre. Es tracta de José Luis Gaya, que milita al València. Aquest defensa de 26 anys és titular indiscutible al seu equip actual des de fa vuit temporades. El seu millor curs com a professional va ser el passat, on va fer un total de set assistències i va marcar un gol. El valencià suma dues dianes i tres passades de gol en aquesta campanya, on s’ha perdut alguns partits per culpa de diverses lesions. A més, aquest jugador és internacional amb Espanya i va formar part d’aquesta selecció a la darrera Eurocopa. El Barça i Xavi Hernández tindrien molt clar que aquest jugador seria ideal pel futur del Barça pel bon rendiment que ha mostrat a la Lliga i també a la Champions, competició que el defensa ha disputat en tres ocasions. No obstant això, el pla del FC Barcelona amb aquest jugador seria fitxar-lo el 2023 i no pas el pròxim estiu.

El motiu principal d’aquesta decisió per part del Barça seria que José Luis Gayà té contracte amb el seu equip actual fins a l’any vinent. Això significa que, si el club blaugrana volgués incorporar aquest jugador el pròxim estiu, hauria de pagar un traspàs per aquesta operació. El mateix diari assegura que el Barça continua amb la seva política de fitxar a baix cost. Per tant, l’entitat culer hauria descartat l’arribada de Gayà de cara a la següent temporada i li ha comunicat al jugador la seva intenció de fitxar-lo el 2023, un cop estigui lliure de contracte i pugui arribar gratis a la Ciutat Comtal. La direcció esportiva barcelonista espera que el valencià no renovi amb el seu actual club després de conèixer l’interès del FC Barcelona i poder tancar la seva arribada sense cap cost d’aquí a un any.

No obstant això, el mateix Sport explica que el Barça entén que Xavi Hernández necessitarà una cara nova al lateral esquerre el pròxim curs per no dependre només de Jordi Alba. Per tant, el club blaugrana podria optar per incorporar un jugador a baix cost a l’estiu o intentar que arribi un futbolista cedit.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi és optimista amb Ansu Fati i Gavi i envia un avís a Sergi Roberto
Notícia: Xavi és optimista amb Ansu Fati i Gavi i envia un avís a Sergi Roberto
Comparteix
El tècnic blaugrana també ha detallat la situació dels tres jugadors lesionats
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Notícia: El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Comparteix
Els futbolistes blaugranes estarien sorpresos pels alts salaris que rebran Kessié i Christensen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa