Món Esport
Xavi esclata contra un periodista i surt molt enfadat de la roda de premsa

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha parlat amb els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior a l’empat a zero del seu conjunt en el derbi català contra el Girona. El tècnic egarenc ha explicat que s’ha sentit “contrariat” al final del duel, ja que la intenció era aconseguir els tres punts i poder-se distanciar més del Madrid. Cal recordar que els blancs han perdut aquest cap de setmana contra el Vila-real i això ha fet que l’empat també li servís al Barça, però no tant com Xavi hauria volgut: “Ens ha costat ser efectius, però ho hem intentat de totes les maneres i no ho hem aconseguit. Però el futbol té aquestes coses, quan no estàs encertat acabes amb un 0-0 i és una pena”.

La pregunta que ha fet enfadar Xavi a la sala de premsa

El moment més curiós de la roda de premsa ha arribat just al final, quan un periodista ha fet servir una paraula que ha fet esclatar Xavi. El professional en qüestió ha parlat de “minicrisi” per referir-se a aquest empat just després de la golejada encaixada per part del Reial Madrid al darrer clàssic de Copa. Aquest terme ha fet enfadar moltíssim l’entrenador del Barça, que li ha etzibat: “Em sembla molt bèstia que estiguis parlant de minicrisi quan estem a tretze punts del Madrid i a quinze de l’Atlètic a la Lliga”. La seva primera reacció ha estat abandonar la sala de premsa immediatament després, però s’ha quedat a escoltar l’argumentació del periodista i li ha acabat donant una resposta més elaborada: “No hem tingut una actitud negativa. Ens hem buidat i ho hem donat tot. Les paraules crisi o fracàs no em generen res positiu”.

Xavi, a la banqueta del Barça | Europa Press
Xavi, a la banqueta del Barça | Europa Press

Xavi ha volgut dedicar gran part de la roda de premsa a posar en valor tot el que està fent el seu equip aquesta temporada, que venia d’uns anys molt dolents i aquest curs es troba a punt de guanyar a la Lliga amb un avantatge gairebé de rècord contra el segon classificat, el Reial Madrid. “Quan és el Barça qui guanya, es valora menys”, ha afirmat amb contundència el tècnic egarenc.



Més notícies
DIRECTE | Barça-Girona de Lliga (0-0)
Notícia: DIRECTE | Barça-Girona de Lliga (0-0)
Comparteix
Segueix els comentaris en directe del derbi entre el Barça i el Girona corresponent a la vint-i-vuitena jornada de Lliga
Ansu Fati, durant el derbi contra el Girona | Europa Press
El Barça i el Girona signen un empat que va bé als dos equips (0-0)
Notícia: El Barça i el Girona signen un empat que va bé als dos equips (0-0)
Comparteix
El derbi al Camp Nou ha tingut una primera part vibrant, però ha anat de més a menys a la segona
Un valent Girona sobreviu amb èxit al Camp Nou
Notícia: Un valent Girona sobreviu amb èxit al Camp Nou
Comparteix
Segona porteria a zero per a un Girona que juga de tu a tu al Barça al Camp Nou
Kyle Kuric, jugador del Barça | FC Barcelona
El Girona i la Penya, la cara; el Barça i el Manresa, la creu
Notícia: El Girona i la Penya, la cara; el Barça i el Manresa, la creu
Comparteix
Cap de setmana desigual dels quatre conjunts catalans de l'ACB amb dues victòries i dues derrotes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa