Vinícius torna a acabar desquiciat contra el Barça

El Futbol Club Barcelona ha encarrilat el títol de Lliga, després de guanyar el Clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou. Els blaugranes han estat molt bé durant alguns trams del matx, però també haurien pogut perdre si el VAR no hagués anul·lat el gol de Marco Asensio. L’heroi de l’encontre, sense cap mena de dubte, ha estat Franck Kessie, l’autor del gol del triomf al temps afegit. Ara bé, un dels duels més esperats del dia, el de Ronald Araújo i Vinícius Jr, ha tingut un clar guanyador: l’uruguaià. Avui, però, Araújo ha estat ben ajudat pels seus companys de defensa. Un cop més, la línia defensiva culer destaca.

Araújo li torna a menjar la moral a Vinícius

Vinícius Jr ha començat el partit endollat, encarant permanentment els defenses blaugranes i aconseguint driblar-los en més d’una ocasió. De fet, el gol del Reial Madrid ha sortit de les seves botes: ha fet la centrada que ha impactat en Araújo i s’ha colat dins la porteria de Marc-André Ter Stegen. El brasiler ha celebrat la diana amb eufòria davant l’afició culer, conscient de la importància d’aquest partit. Els bons minuts inicials de Vini, s’han quedat aquí. Durant la resta del matx, Araújo ha aconseguit tapar-lo amb encert, ajudat per les cobertures de Jules Koundé i Andreas Christensen. Una vegada més, el jove davanter del Madrid acaba desquiciat contra el Barça.

Els jugadors del Barça celebren un dels gols contra el Madrid | FC Barcelona

Mitja lliga al sac amb herois inesperats

El Barça ha guanyat avui mitja Lliga. Abans del Clàssic, se sabia que aquest seria un encontre crucial per definir el títol i els culers s’han situat a 12 punts de l’etern rival, amb remuntada inclosa. Només una hecatombe blaugrana impediria que l’equip català aixequi una nova lliga, després de tres anys sense fer-ho. A més a més, ha estat un Barça-Madrid d’actors secundaris. Sergi Roberto ha fet la primera diana, per empatar abans del descans i Kessie ha sigut l’heroi final amb el gol de la victòria al temps afegit. Els blancs ho han intentat, però es tornen a estavellar contra el Barça. Canaletes ja escalfa.

Sergi Roberto, Araujo i De Jong en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El Barça sentencia la Lliga amb un triomf al clàssic a l’últim minut (2-1)
Notícia: El Barça sentencia la Lliga amb un triomf al clàssic a l’últim minut (2-1)