Món Esport
Quan i on veure el Vila-real-Barça de Lliga

El partit entre el Vila-real i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la vint-i-unena jornada de la Lliga Santander, tindrà lloc aquest diumenge 12 de febrer a les 21:00h a l’Estadi de la Ceràmica. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar LaLiga i també es podrà seguir en directe al compte de Twitter i a la pàgina web de Món Esport, amb els comentaris de Martí Palau. Els homes de Xavi Hernández volen tornar a guanyar a domicili i augmentar a onze punts la distància al capdavant de la classificació, amb un partit més, això sí. L’Estadi de la Ceràmica és una de les sortides més difícils que els queda als culers, perquè el Vila-real és un equip ben treballat i amb les idees clares. Quique Setién, vell conegut de la parròquia blaugrana, no posarà les coses senzilles al seu exequip.

L’alineació del Barça

Xavi Hernández té dues baixes molt sensibles per aquesta nit: Ousmane Dembélé i Sergio Busquets. Ambdós jugadors són molt importants per al tècnic egarenc i haurà de buscar fórmules per substituir-los. El francès es va lesionar a Montilivi i Raphinha ha quallat bones actuacions al seu lloc, però el d’avui serà el primer partit sense ‘Busi’, que es va regirar el turmell davant el Sevilla. Xavi té diverses opcions: pot tornar als tres atacants o conservar els quatre migcampistes i donar la titularitat a Kessié o algun altre futbolista. Tenint en compte aquestes possibilitats, l’alineació del Barça per enfrontar-se al Vila-real podria ser: Ter Stegen; Koundé, Araújo, Christensen, Balde; Frenkie de Jong, Kessié, Pedri i Gavi; Raphinha i Lewandowski.

Franck Kessie, jugador del Barça | FC Barcelona
Franck Kessie, jugador del Barça | FC Barcelona

L’alineació del Vila-real

A Quique Setién no li agrada tenir un onze fix, prefereix fer rotacions en funció del rival i el moment dels jugadors que té disponibles. A les baixes ja conegudes d’Alfonso Pedraza, Nicolas Jackson i Giovanni Lo Celso, s’hi ha sumat una de sensible: la de Gerard Moreno. Per altra banda, és possible que el tècnic càntabre recuperi Pau Torres, un dels millors centrals de la lliga. Un dels principals dubtes està al mig del camp: Dani Parejo serà titular, però Francis Coquelin podria entrar al lloc dels habituals Étienne Capoue o Álex Baena. Tenint en compte això, l’onze de Setién podria ser: Pepe Reina; Foyth, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno; Parejo, Capoue, Baena; Chukwueze, Morales i Yéremi Pino.



Més notícies
Pierre-Emerick Aubameyang, durant un escalfament amb el Chelsea | Europa Press
El Barça continua pendent de la situació d’Aubameyang al Chelsea
Notícia: El Barça continua pendent de la situació d’Aubameyang al Chelsea
Comparteix
El jugador gabonès estaria encantat de tornar a Barcelona a l'estiu
Rubén Neves, migcampista del Wolves | Europa Press
Mendes insisteix a oferir un futbolista de la Premier al Barça
Notícia: Mendes insisteix a oferir un futbolista de la Premier al Barça
Comparteix
Es tracta de Ruben Neves, migcampista del Wolverhampton Wanderers
Ansu Fati, davanter del Barça | Euopa Press
Un Xavi contundent ensorra les especulacions sobre Ansu Fati i Balde
Notícia: Un Xavi contundent ensorra les especulacions sobre Ansu Fati i Balde
Comparteix
El tècnic català és rotund: cap dels dos futbolistes està en venda ni tampoc volen marxar
Alejandro Balde, futbolista del Barça | Europa Press
Balde vol continuar al Barça, però llança una frase que preocupa els culers
Notícia: Balde vol continuar al Barça, però llança una frase que preocupa els culers
Comparteix
El defensa català deixa la renovació en mans de Jorge Mendes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa