Món Esport
Un Xavi contundent ensorra les especulacions sobre Ansu Fati i Balde

Durant les darreres setmanes, els rumors sobre Ansu Fati i Alejandro Balde els han situat lluny del Barça. Sobre el primer, s’especula sobre un interès de la Premier League per endur-se’l, aprofitant la seva situació de suplent habitual. El segon ha admès que la seva renovació encara no està tancada i que la deixa en mans del seu agent, Jorge Mendes. Tot i els rumors, Xavi Hernández no s’ha mossegat la llengua a la roda de premsa prèvia al duel contra el Vila-real: ni Ansu ni Balde es toquen. “En aquests moments no hi ha ningú transferible. S’ha acabat el mercat. No entenc que es continuï parlant de vendes. Li tinc moltíssima fe, compto amb ell”, ha dit Xavi, referint-se a Ansu. A més a més, l’entrenador blaugrana ha explicat que ambdós jugadors li han dit que volen seguir a Can Barça i que el club no té cap intenció de vendre’ls. L’egarenc també ha parlat sobre la situació del capità, Sergio Busquets.

Ansu i Balde, intocables

Joan Laporta va assegurar, a la conferència de premsa d’aquesta setmana, que no hi havia necessitat de vendre ni a Ansu Fati ni Balde, però Xavi ho ha dit avui de manera molt més contundent. El tècnic del Barça ha manifestat la seva sorpresa pel fet que es segueixi parlant del mercat de fitxatges un cop ja s’ha tancat. “En aquests moments no hi ha ningú transferible. S’ha acabat el mercat. No entenc que es continuï parlant de vendes. Li tinc moltíssima fe, compto amb ell“, ha dit Xavi, referint-se a Ansu. Sobre l’altre cas ‘calent’, el de Balde, l’entrenador culer també ha sigut clar: “He parlat amb ell avui en reunió individual, no té problemes ni nervis. Tenim jugador per molts anys. Vol quedar-se”. Xavi, contundent i directe.

Xavi Hernández, tècnic del Barça, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi Hernández, tècnic del Barça, durant un entrenament | FC Barcelona

Busquets és amo del seu futur

La situació de Busquets és un dels altres temes importants que ha de solucionar la direcció esportiva del club culer. El futur del capità continua essent una incògnita. Uns mesos endarrere, semblava clar que el de Badia del Vallès no continuaria vestint de blaugrana i iniciaria una nova aventura a l’estranger. Ara, les coses han canviat, perquè Xavi vol que renovi una temporada més i el club hi està d’acord. La decisió la té el futbolista. “Ell ja coneix la situació econòmica del club. Ahir vam viatjar el president, ell i jo i va haver-hi molt bon rotllo. La renovació depèn de ‘Busi'”. Sembla que les postures s’acosten.



Més notícies
Alejandro Balde, futbolista del Barça | Europa Press
Balde vol continuar al Barça, però llança una frase que preocupa els culers
Notícia: Balde vol continuar al Barça, però llança una frase que preocupa els culers
Comparteix
El defensa català deixa la renovació en mans de Jorge Mendes
Jordi Alba, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Jordi Alba sorprèn en explicar les seves intencions amb el Barça
Notícia: Jordi Alba sorprèn en explicar les seves intencions amb el Barça
Comparteix
El jugador del Barça ha acceptat el seu nou rol i està predisposat a abaixar-se la fitxa per continuar al club
Ansu Fati i Laporta, en arxiu | Europa Press
Laporta es mulla sobre la possible venda d’Ansu Fati
Notícia: Laporta es mulla sobre la possible venda d’Ansu Fati
Comparteix
El president del Barça ha assegurat que el club compta amb el davanter guineà
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Xavi dona dues bones notícies sobre Ansu Fati al barcelonisme
Notícia: Xavi dona dues bones notícies sobre Ansu Fati al barcelonisme
Comparteix
El tècnic del Barça ha afirmat que Ansu tornarà a ser titular aquest diumenge i també ha confirmat que ha recuperat el seu millor nivell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa