Món Esport
El Barça continua pendent de la situació d’Aubameyang al Chelsea

La sortida de Pierre-Emerick Aubameyang del Barça, l’estiu passat, va ser, en certa manera, obligada. Després de la gran inversió feta en les noves incorporacions, l’entitat culer necessitava ingressar per quadrar els comptes i poder inscriure tots els contractes respectant el ‘fair play’ financer. La intenció dels blaugranes era traspassar Memphis Depay, però l’acord entre el davanter neerlandès i la Juventus de Torí es va trencar a les últimes hores. Aquesta operació fallida, sumada a la gran oferta que el Chelsea va fer per Aubameyang, va provocar que la direcció esportiva acceptés traspassar el gabonès a la Premier League. Sis mesos i alguna setmana més tard, el davanter no ha trobat el seu lloc a Stamford Bridge i, segons The Telegraph, estaria encantat de tornar a Barcelona.

Una venda que va saber greu a Barcelona

L’adeu d’Aubameyang del Barça va ser dolorós per a totes les parts. El jugador no volia marxar, l’afició l’estimava molt i Xavi Hernández el volia conservar com a substitut de Robert Lewandowski. Ara bé, hi ha ofertes que no es poden rebutjar. El Chelsea va posar 12 milions d’euros sobre la taula per un futbolista que havia arribat a cost zero al Camp Nou. El club necessitava ingressar diners després de la gran despesa de l’estiu i van acceptar l’oferta. Sis mesos després, el gabonès no està a gust a Londres. Els blues han gastat gairebé 400 milions d’euros aquest hivern i el seu protagonisme ha disminuït molt. A més a més, Graham Potter ha decidit excloure’l de la llista per a disputar la UEFA Champions League.

Pierre-Emerick Aubameyang, amb el Chelsea | Europa Press
Pierre-Emerick Aubameyang, amb el Chelsea | Europa Press

Retrobament a l’estiu?

La decisió de l’entrenador d’apartar-lo de les competicions europees ha provocat que Aubameyang estigui pensant seriosament buscar una sortida. Amb el mercat europeu tancat, l’única opció viable és un traspàs a la Major League Soccer americana. Segons sembla, Los Angeles FC estaria interessat a incorporar-lo i el jugador ho veuria amb bons ulls. Això sí, li agradaria passar-hi només sis mesos per poder tornar a Europa la temporada vinent. I si pot ser al Barça, molt millor. Els blaugranes ja van estudiar la possibilitat de reincorporar-lo a l’hivern, però les normes de la FIFA no permeten inscriure dues vegades un jugador la mateixa campanya. Ara bé, Xavi i l’afició estarien encantats de retrobar-se amb l’ex de l’Arsenal la temporada 2023-2024.



Més notícies
Rubén Neves, migcampista del Wolves | Europa Press
Mendes insisteix a oferir un futbolista de la Premier al Barça
Notícia: Mendes insisteix a oferir un futbolista de la Premier al Barça
Comparteix
Es tracta de Ruben Neves, migcampista del Wolverhampton Wanderers
Alejandro Balde, futbolista del Barça | Europa Press
Balde vol continuar al Barça, però llança una frase que preocupa els culers
Notícia: Balde vol continuar al Barça, però llança una frase que preocupa els culers
Comparteix
El defensa català deixa la renovació en mans de Jorge Mendes
Ansu Fati, davanter del Barça | Euopa Press
Un Xavi contundent ensorra les especulacions sobre Ansu Fati i Balde
Notícia: Un Xavi contundent ensorra les especulacions sobre Ansu Fati i Balde
Comparteix
El tècnic català és rotund: cap dels dos futbolistes està en venda ni tampoc volen marxar
Pierre-Emerick Aubameyang, amb el Chelsea | Europa Press
El Chelsea pren una dura decisió que afecta Aubameyang
Notícia: El Chelsea pren una dura decisió que afecta Aubameyang
Comparteix
L'ex del Barça ha quedat fora de la llista per disputar la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa