Món Esport
Quan i on veure el Barça-València de Lliga

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el València, corresponent a la vint-i-quatrena jornada de la Lliga Santander, tindrà lloc aquest diumenge 5 de març a les 16:15h a l’Spotify Camp Nou. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar LaLiga i també es podrà seguir en directe al compte de Twitter i a la pàgina web de Món Esport, amb els comentaris de Martí Palau. El Barça pot augmentar a deu punts la distància respecte al Reial Madrid, posant pressió als blancs, que juguen a les 21.00h a l’estadi del Reial Betis. Xavi Hernández ja ha avisat que l’equip no es pot permetre més errors, després de l’ensopegada a Almería. Al davant, els culers es trobaran un València en zona de descens i convençut de treure un bon resultat del Camp Nou, després d’aconseguir un meritori triomf davant la Reial Societat.

Alineació del Barça

Xavi ha recuperat Andreas Christensen per al crucial duel d’aquesta tarda, però continua sense els lesionats Pedri, Ousmane Dembélé i Robert Lewandowski i el sancionat Gavi. Després del gran desgast físic que els blaugranes van fer al Santiago Bernabéu el passat dijous, és probable que el tècnic egarenc opti per fer rotacions, sobretot a la defensa. Al mig del camp els efectius són justos i al davant, igual. En qualsevol cas, és un partit molt important per al Barça, si no volen començar a patir de valent per mantenir el lideratge de la Lliga Santander. Tenint en compte tot això, l’onze del Barça podria ser: Ter Stegen; Koundé, Araújo, Christensen, Alba; Busquets, Frenkie de Jong, Kessie, Sergi Roberto; Ferran Torres i Ansu Fati.

Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press

Alineació del València

La directiva del València ha decidit donar la confiança al ‘Pipo’ Baraja, llegenda ‘ché’. La victòria contra la Reial Societat a la darrera jornada de lliga no ha permès que l’equip surti del descens, però ha donat energia i ànims a l’afició per creure-hi. Per tant, el Barça es trobarà un equip que no especularà i amb ganes d’obtenir els tres punts. L’alineació de Baraja sembla bastant definida, amb el dubte de la banda dreta: cal veure si optarà per una tàctica més ofensiva amb Samu Castillejo o si blindarà la zona amb un doble lateral Foulquier-Thierry. En qualsevol cas, l’one inicial dels valencians podria ser: Mamardashvili; Thierry, Cömert, Diakhaby, Jesús Vázquez; Guillamón, Almeida, Musah; Castillejo, Hugo Duro i Samuel Lino.



Més notícies
Bernardo Silva, jugador del City | Europa Press
El desig principal de Xavi per la medul·lar del Barça ja té preu
Notícia: El desig principal de Xavi per la medul·lar del Barça ja té preu
Comparteix
El Manchester City demanarà 65 milions per Bernardo Silva el pròxim estiu
Xavi Hernández, tècnic del Barça | Europa Press
Xavi encén la polèmica de l’estil de joc amb una frase contundent
Notícia: Xavi encén la polèmica de l’estil de joc amb una frase contundent
Comparteix
El tècnic català recupera Christensen per enfrontar-se al València
Alberto Moleiro, jugador de l'UD Las Palmas | Europa Press
El Barça perd l’opció de fitxar un dels joves talents del futbol espanyol
Notícia: El Barça perd l’opció de fitxar un dels joves talents del futbol espanyol
Comparteix
Alberto Moleiro, migcampista de Las Palmas, s'allunya de l'òrbita blaugrana
Simeone, a la banqueta del Camp Nou | Europa Press
L’Atlètic mou fitxa per incorporar un dels centrals preferits del Barça
Notícia: L’Atlètic mou fitxa per incorporar un dels centrals preferits del Barça
Comparteix
Íñigo Martínez acaba contracte amb l'Athletic Club i Simeone el vol fitxar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa