Món Esport
L’Atlètic mou fitxa per incorporar un dels centrals preferits del Barça

Els grans clubs europeus ja treballen en la confecció de la plantilla per a la temporada 2023-2024. La Premier League està a un altre nivell i la resta de clubs han de fer mans i mànigues per trobar opcions de mercat que s’ajustin als seus pressupostos i límits salarials. Un dels futbolistes interessants que acaba contracte és Íñigo Martínez, central de l’Athletic Club de Bilbao. El defensa no té intenció d’ampliar el seu vincle amb els bascos i, amb gairebé 32 anys, té ganes de provar sort en un nou equip. El Futbol Club Barcelona sempre ha anat al darrere de Martínez, però darrerament les negociacions s’han refredat i sembla, segons la Cope, que l’Atlètic de Madrid està a la ‘pole’ per endur-se’l. En qualsevol cas, cal tenir en compte que l’ex de la Reial Societat ja no és el jugador que havia enlluernat amb les seves grans accions defensives, perquè les lesions l’han afectat molt.

No és una prioritat per al Barça

La situació econòmica del Barça no permet afrontar grans traspassos durant el pròxim mercat d’estiu. Això ja se sabia, però després de les desafortunades paraules del president de la Lliga, Javier Tebas, inclús sembla complicat que els culers puguin donar la benvinguda a cap fitxatge. En qualsevol cas si s’incorpora algun futbolista a de ser a cost zero. Mateu Alemany i companyia ja treballen per confeccionar una plantilla competitiva i un dels noms que sona cada estiu és el d’Íñigo Martínez. Ara bé, després de les lesions que ha patit, amb l’edat que té i el gran rendiment que està mostrant la línia defensiva blaugrana, sembla evident que el Barça ja no el té a la llista de prioritats.

Iñigo Martínez, jugador de l'Athletic Club | Europa Press
Iñigo Martínez, jugador de l’Athletic Club | Europa Press

L’Atlètic, a la ‘pole’ per endur-se’l

El ‘Cholo’ Simeone vol un central per reforçar l’eix de la seva defensa per la campanya vinent. Els matalassers tampoc estan per tirar coets en termes financers, i per això l’opció d’Íñigo agrada a la secretaria tècnica del Cívitas Metropolitano. Segons la Cadena Cope, els madrilenys ja han presentat una oferta formal al futbolista per signar-lo un cop finalitzi el seu actual vincle amb l’Athletic Club. No és l’únic conjunt interessat a incorporar-lo, però sí que són els més avançats. Caldrà veure què decideix el defensa basc, però sembla clar que no seguirà a Bilbao.



Més notícies
El Cholo Simeone i Xavi Hernández, al Metropolitano | Europa Press
Simeone treu pit del seu estil després de l’exhibició defensiva del Barça
Notícia: Simeone treu pit del seu estil després de l’exhibició defensiva del Barça
Comparteix
L'equip de Xavi es va endur el clàssic gràcies a un plantejament condicionat per les baixes, i el tècnic argentí els ha felicitat
Raphinha Dias, jugador del Barça | Europa Press
Passa enrere per a Raphinha: fora de la convocatòria del Brasil
Notícia: Passa enrere per a Raphinha: fora de la convocatòria del Brasil
Comparteix
El davanter del Barça ha tingut actuacions decebedores en els últims partits, i està tenint un curs amb alts i baixos
Vinicius i la seva agressió a Frenkie de Jong | Europa Press
Del ‘trash talk’ al ‘fair play’: els anglicismes que expliquen el clàssic
Notícia: Del ‘trash talk’ al ‘fair play’: els anglicismes que expliquen el clàssic
Comparteix
L'anada de les semifinals de Copa entre Madrid i Barça ha aixecat molta polseguera extraesportiva
Sergi Roberto, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Sergi Roberto renova amb el Barça fins a 2024
Notícia: Sergi Roberto renova amb el Barça fins a 2024
Comparteix
El segon capità blaugrana allarga el seu vincle amb l'entitat culer una temporada més amb l'opció d'ampliar-lo encara un altre curs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa