El Futbol Club Barcelona ha deixat la Lliga sentenciada contra el Reial Madrid al Camp Nou amb una remuntada amb gol a l’últim minut de Franck Kessie. Altres jugadors, com Sergi Roberto, Frenkie de Jong o Andreas Christensen també han fet un gran partit. Tanmateix, si bé ha estat el duel més emocionant dels blaugranes aquesta temporada, no es pot dir que hagi estat la millor actuació del conjunt dirigit per Xavi Hernández. Alguns jugadors han estat per sota del seu nivell i n’hi ha un que ha quedat especialment assenyalat per haver pres algunes males decisions que podrien haver compromès molt l’equip: Sergio Busquets.

Sergio Busquets, el gran assenyalat del clàssic

El migcampista català no és que hagi fet un mal partit durant els noranta minuts, però ha estat a punt de comprometre el Barça d’allò més. A la segona meitat, quan el duel estava empatat a un gol, ha perdut una pilota de manera totalment incomprensible que ha deixat el Madrid en una posició molt clara per marcar la diana de la victòria. Afortunadament per als interessos culers, la jugada no ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. A més a més, ha tingut un parell més de pèrdues en zones compromeses. Al seu costat, De Jong ha brillat molt més.

Sergio Busquets i Karim Benzema | Europa Press

Ronald Araujo, un gol en pròpia porteria, però un gran partit

Un altre nom destacat del clàssic ha estat el de Ronald Araujo. El defensa uruguaià ha començat el partit de la pitjor manera possible, quan una pilota de Vinicius Jr. li ha impactat directament al cap i ha entrat a la seva porteria. Tot i això, Araujo s’ha pogut refer i ha tornat a ser un autèntic malson per al davanter brasiler. Un altre nom propi discutit és el de Robert Lewandowski. Suma una nova jornada sense marcar i sense trobar encert de cara a porteria. No obstant això, la seva aportació ofensiva ha estat molt important per la victòria culer i en cap cas es pot dir que hagi fet un mal partit.

Sergi Roberto, Araujo i De Jong en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El Barça sentencia la Lliga amb un triomf al clàssic a l’últim minut (2-1)
Notícia: El Barça sentencia la Lliga amb un triomf al clàssic a l’últim minut (2-1)