Món Esport
Araujo, l’única bona notícia a una convocatòria del Barça plena de novetats

Xavi Hernández ha donat a conèixer la convocatòria del Futbol Club Barcelona per viatjar a Elx i disputar aquest dissabte el partit corresponent a la vint-i-setena jornada de Lliga. Després del darrer clàssic i durant l’aturada de seleccions, el Barça ha acumulat diverses baixes. De tots els jugadors lesionats, Xavi només n’ha pogut recuperar un: Ronald Araujo. El defensa central uruguaià va acabar el duel contra el Reial Madrid amb molèsties i no ha viatjat amb l’Uruguai. Això li ha permès recuperar-se a temps per tornar al 100% amb el Barça.

Cinc baixes destacades a la convocatòria del Barça

Les males notícies, però, són moltes més. Frenkie de Jong, que també va acabar el clàssic tocat, no arriba a temps per jugar contra l’Elx i es quedarà a Barcelona. D’altra banda, Pedri González i Ousmane Dembélé, que en un principi estava previst que tornessin durant el mes de març, estan veient com les seves lesions es compliquen i tampoc no entren a la convocatòria. Finalment, Andreas Christensen, que es va trencar durant l’aturada de seleccions amb Dinamarca, no forma part de l’expedició blaugrana a Elx, perquè s’haurà d’estar recuperant durant un mes, aproximadament. A més a més, Raphinha també es perdrà el partit per acumulació de targetes.

Els jugadors del filial completen la llista de Xavi Hernández

Per tot això, Xavi compta amb diversos jugadors del filial poc habituals per a la seva convocatòria. Són Ángel Alarcón, Estanis Pedrola, Marc Casadó i Aleix Garrido. Els tres primers han tingut presència en alguna ocasió, però l’últim viatja per primera vegada amb el Barça en partit de Lliga. No s’espera que cap d’ells sigui titular, però tenint en compte que l’Elx és el cuer de la classificació, algun dels futbolistes del filial podria tenir minuts a la segona part. Cal recordar que el dimecres vinent el Barça juga un partit vital de Copa contra el Madrid, així que Xavi voldrà tenir la plantilla fresca.

La convocatòria de Xavi per viatjar a Elx

Ter Stegen, Araujo, Sergio Busquets, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran Torres, Iñaki Peña, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, Sergi Roberto, Koundé, Eric Garcia, Balde, Marc Casadó, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Ángel Alarcón, Estanis y Aleix Garrido.



Més notícies
Xavi i Gavi, durant un partit | Europa Press
Clatellada de Xavi a la premsa espanyola i al Madrid per Gavi
Notícia: Clatellada de Xavi a la premsa espanyola i al Madrid per Gavi
Comparteix
"El problema de Gavi és que és jugador del Barça. Si estigués a un altre equip, el seu problema seria considerat una virtut", ha assegurat
Leo Messi celebra un gol contra el PSG | Europa Press
El Barça confirma contactes amb Messi perquè torni aquest estiu
Notícia: El Barça confirma contactes amb Messi perquè torni aquest estiu
Comparteix
El vicepresident esportiu del club, Rafa Yuste, ha expressat el seu desig de fitxar l'argentí
Joan Laporta, al Camp Nou | Europa Press
Laporta esvaeix tots els dubtes respecte a l’Espai Barça
Notícia: Laporta esvaeix tots els dubtes respecte a l’Espai Barça
Comparteix
El projecte continua endavant després de la darrera reunió de la junta directiva del club
Ronald Koeman i Leo Messi, durant la temporada 2020/2021 | Europa Press
Koeman dona una nova pista reveladora sobre el futur de Messi
Notícia: Koeman dona una nova pista reveladora sobre el futur de Messi
Comparteix
El neerlandès ha explicat que l'argentí va acabar la seva etapa al Barça feliç "perquè va veure que sortien joves"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa