Món Esport
Clatellada de Xavi a la premsa espanyola i al Madrid per Gavi

Xavi Hernández ha tret el ganivet en roda de premsa. L’entrenador del Futbol Club Barcelona ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra l’Elx i ha parlat d’un dels temes més polèmics que hi ha actualment pel que fa a la relació entre el Barça i el Reial Madrid: Gavi. El migcampista andalús rep dures crítiques des de la capital estatal i es pot detectar una mena de campanya de la premsa espanyola per subratllar constantment comportaments del jugador dins del terreny de joc que consideren antiesportiu. Xavi ha defensat el seu jugador amb moltíssima contundència i ha deixat una frase pel record: “El problema de Gavi és que és jugador del Barça. Si estigués a un altre equip, el seu problema seria considerat una virtut”.

Xavi i Gavi, durant un partit | Europa Press
Xavi i Gavi, durant un partit | Europa Press

De fet, les lloances del tècnic egarenc cap al seu jugador han anat molt més enllà i li ha dedicat moltíssimes paraules d’elogi: “El que veig és que el Gavi quan està amb nosaltres està content i feliç. És un jugador extraordinari i li posa passió, coratge i actitud. No ho ha de canviar. Suposo que el problema és que és jugador del Barça. Si fos jugador d’un altre equip, seria una virtut. Endavant amb tot el que fa Gavi. Estic molt content amb tot el que fa. Només té divuit anys i té una carrera al davant extraordinària, així com un present espectacular. És un dels millors jugadors d’Espanya i un dels millors migcampistes del món”. Cal recordar que acaba de tornar de la concentració amb la selecció espanyola, on també ha rebut crítiques per la seva duresa als entrenaments.

Xavi analitza tota l’actualitat del Barça en roda de premsa

Hi ha molts temes calents en l’actualitat del barcelonisme i Xavi els ha tractat tots. Després que el Barça hagi reconegut contactes amb Leo Messi pel seu retorn, l’entrenador ha recordat que “té la porta oberta i tant de bo pugui tornar a casa”. També ha defensat la continuïtat d’Ansu Fati i ha obviat les crítiques del seu pare: “Soc el primer que vull que triomfi aquí”. Finalment, ha reconegut que està provant Eric Garcia al mig del camp per buscar-li un canvi de posició i millorar el seu rendiment i ha esbroncat la premsa per preguntar-li per fitxatges de l’estiu vinent quan aquesta temporada es troba en un dels moments més decisius.



Més notícies
Alejandro Balde i Gavi, durant un entrenament de la selecció espanyola | Europa Press
El tècnic espanyol demana a Gavi que eviti “comportaments no beneficiosos”
Notícia: El tècnic espanyol demana a Gavi que eviti “comportaments no beneficiosos”
Comparteix
Luis de la Fuente ha lloat el jugador del Barça, però ha recalcat que encara ha de madurar en els terrenys de joc
Gavi, abans d'un partit del Barça | Europa Press
Tebas intensifica la guerra contra Laporta per Gavi
Notícia: Tebas intensifica la guerra contra Laporta per Gavi
Comparteix
LaLiga ha eliminat oficialment la fitxa del migcampista andalús amb el primer equip del Barça
Dani Ceballos, jugador del Madrid | Europa Press
Ceballos confessa que ha parlat amb Gavi després del seu conflicte
Notícia: Ceballos confessa que ha parlat amb Gavi després del seu conflicte
Comparteix
El blaugrana va colpejar el madridista en el darrer clàssic, després que el madridista estirés els cabells del blaugrana en la Supercopa
Pablo Martin Paez 'Gavi' during the training session of Spain football team at Ciudad del Futbol on March 20, 2023, in Las Rozas, Madrid, Spain.
Oscar J. Barroso / Afp7 / Europa Press
20/3/2023 ONLY FOR USE IN SPAIN
El Barça i LaLiga lliuren una nova batalla pel ‘cas Gavi’
Notícia: El Barça i LaLiga lliuren una nova batalla pel ‘cas Gavi’
Comparteix
La Justícia ha desestimat el recurs del Barça per la inscripció de la nova fitxa del jugador, però el club no es rendeix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa