Món Esport
Tebas intensifica la guerra contra Laporta per Gavi

LaLiga, competició presidida per Javier Tebas, ha esborrat oficialment la fitxa de Gavi com a migcampista del primer equip del Futbol Club Barcelona. A la pàgina web de LaLiga, Gavi ja no apareix com a jugador del Barça, així que aquest organisme ha procedit a eliminar-lo del seu sistema intern després de les darreres resolucions judicials. Això vol dir que Gavi torna a tenir fitxa del Juvenil A del Barça de manera oficial.

Cal recordar que al final del mercat de fitxatges d’hivern el Barça va aconseguir inscriure Gavi com a jugador del primer equip a LaLiga, després de recórrer a la justícia ordinària. LaLiga, però, va recórrer i un jutge li ha donat la raó, perquè el Barça va anar un dia tard a l’hora d’acudir a la Justícia. El club blaugrana ha recorregut aquesta decisió, però, de moment, LaLiga ja ha eliminat la fitxa de Gavi.

Gavi, renovat, però no inscrit amb el Barça

Gavi va renovar amb el Barça fa molts mesos, però els problemes de fair play financer del club estan complicant moltíssim la seva inscripció a LaLiga. El gran inconvenient d’això és que en una clàusula del seu nou contracte apareix que si acaba la temporada 2022-2023 i Gavi no té fitxa del primer equip, podrà marxar gratuïtament allà on vulgui. El Barça no pateix en excés, perquè sap que la intenció de Gavi és quedar-se passi el que passi, però és una situació desagradable i incòmoda.

Ara, segons ha dit el mateix Tebas, que lliura una guerra amb el president del Barça, Joan Laporta, sobretot a causa de la Superlliga, el club culer haurà de buscar una altra manera d’inscriure Gavi. Probablement, ja haurà de ser a partir del mercat de fitxatges d’estiu i l’entitat blaugrana haurà de reduir la massa salarial de manera considerable per poder-ho fer. Una altra opció seria fer vendes de jugadors. En qualsevol cas, tornarà a ser un estiu molt mogut.



Més notícies
Dani Ceballos, jugador del Madrid | Europa Press
Ceballos confessa que ha parlat amb Gavi després del seu conflicte
Notícia: Ceballos confessa que ha parlat amb Gavi després del seu conflicte
Comparteix
El blaugrana va colpejar el madridista en el darrer clàssic, després que el madridista estirés els cabells del blaugrana en la Supercopa
Pablo Martin Paez 'Gavi' during the training session of Spain football team at Ciudad del Futbol on March 20, 2023, in Las Rozas, Madrid, Spain.
Oscar J. Barroso / Afp7 / Europa Press
20/3/2023 ONLY FOR USE IN SPAIN
El Barça i LaLiga lliuren una nova batalla pel ‘cas Gavi’
Notícia: El Barça i LaLiga lliuren una nova batalla pel ‘cas Gavi’
Comparteix
La Justícia ha desestimat el recurs del Barça per la inscripció de la nova fitxa del jugador, però el club no es rendeix
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi es mostra ambiciós abans de rebre el Madrid i protegeix a Gavi
Notícia: Xavi es mostra ambiciós abans de rebre el Madrid i protegeix a Gavi
Comparteix
El tècnic del Barça elogia Araújo i confirma que Pedri s'ha ressentit de la lesió
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça presenta un recurs per a la inscripció de Gavi
Notícia: El Barça presenta un recurs per a la inscripció de Gavi
Comparteix
El jutge l'havia anul·lat aquest dilluns passat, donant així la raó a Javier Tebas i LaLiga

Comentaris

  1. Icona del comentari de: carallot a març 24, 2023 | 13:08
    carallot març 24, 2023 | 13:08
    el tebas és un mal nascut, un madrista i falangista declarat, que sempre farà tot el mal possible al Barça, sobretot perquè el Laporta, li ha esgarrat el negoci amb cvc
  2. Icona del comentari de: JordiP a març 24, 2023 | 15:58
    JordiP març 24, 2023 | 15:58
    Un dia tard? Qui és el responsable de les gestions federatives al Barça? Deu serel mateix que va fotre la pota amb l'alineació indeguda de la jugadora? Quins patates! Igual el paio aquest té un salari principesc. Doncs a la piiip calle i poseu una noieta de FPII administratiu i l'oficina rutllarà com un rellotge. Massa amics i coneguts xuclant de la mamella Barça, crec.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa