Món Esport
Ceballos confessa que ha parlat amb Gavi després del seu conflicte

Dani Ceballos, jugador del Reial Madrid, ha estat un dels protagonistes del darrer clàssic disputat, a l’estadi del Futbol Club Barcelona i amb derrota blanca. El migcampista, de fet, ha entrat al matx com a suplent, però ha tingut temps per xocar amb dos jugadors rivals: Ansu Fati i Gavi. Amb el segon ha tingut un xoc molt simbòlic: el blaugrana l’ha enderrocat sense la pilota en joc, després que el madridista hagués obstaculitzat la cursa de Robert Lewandowski. Una polèmica que ja té uns mesos de vigència.

Ara, en la concentració de la selecció espanyola, el mateix Ceballos ha concedit una entrevista al diari Marca, en la qual s’ha pronunciat sobre el que ha passat amb Gavi, qui també està en la convocatòria. L’exfutbolista del Reial Betis ha confessat que han parlat per resoldre el conflicte. I que ha sortit del seleccionador, Luis de la Fuente.

“El míster era conscient que havíem tingut diferències. Ens va dir que ho parléssim, i és el que hem fet. No tenia la sort de conèixer-lo. Som de dos pobles que estan al costat de l’altre. Viu a deu quilòmetres d’on visc. Ja sabeu com som al sud. Som molt calents“, ha explicat.

“Tot està solucionant. Ho hem parlat. Tot el que passa al camp, allà es queda. Hem d’anar a la mateixa direcció. Si el bon ambient i el bon rotllo no funcionen, jo no correré per ell i el no correrà per mi. Això cal deixar-ho de banda. Compartim posició. Ara som companys”, ha afegit.

Ceballos torna a la selecció quasi tres anys més tard

Ceballos ha tornat a una convocatòria de la selecció espanyola quasi tres anys més tard. S’ha perdut l’Eurocopa i el Mundial, però això no l’ha impedit veure els partits. Sobre la cita mundialista, i el matx que va deixar La Roja eliminada, el d’Utrera ha opinat que “vam tenir mala sort d’enfrontar-nos a una selecció tan rocosa com la del Marroc. Quan no hi ha solució per atacar una defensa tan baixa, una contra et pot eliminar. Vam tenir la mala sort d’anar als penals i trobar-nos amb un porter com Bono.

Finalment, sobre l’estil del combinat ibèric, ha recalcat que “tenir la pilota no vol dir que la tingui els centrals, cal tenir-la a camp contrari. Com més allunyat i al camp contrari, millor. Cal atacar les darreres línies. Això és el que ha de fer Espanya”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa