Món Esport
El Barça presenta un recurs per a la inscripció de Gavi

El Futbol Club Barcelona ha presentat un recurs per a la inscripció de Gavi. El passat dilluns, el club havia rebut la pitjor notícia possible en aquest tema: el jutge havia donat la raó a LaLiga i havia anul·lat la inscripció del migcampista com a jugador del primer equip blaugrana, després de la renovació que s’havia fet, ja que l’escrit havia estat presentat “fora de termini”.

Ara, però, el Barça ha presentat un recurs perquè, tal com ha recollit TV3, argumenten el contrari: que no es va presentar fora de termini, i que “és una decisió del lletrat de l’Administració de Justícia, que no és ferma, i que la mesura cautelar, fins que no ho sigui, no estarà aixecada”.

Per tant, caldrà esperar una nova resolució del jutge. De moment, la el recurs és positiu per als interessos blaugranes, ja que la inscripció continua tenint vigència i, així les coses, Gavi continua sent considerat un jugador del primer equip, inscrit a LaLiga i amb el dorsal número sis. Tot i això, segons ha explicat Mundo Deportivo, el Barça no descarta que LaLiga torni a presentar una al·legació en aquest cas.

Tebas s’ha oposat a la inscripció de Gavi les últimes setmanes

El mes passat, en una roda de premsa, el president de LaLiga, Javier Tebas, va parlar d’aquest tema amb molta contundència. Concretament, va anticipar que s’oposarien a la cautelar que ja havia presentat el Barça, si bé va deixar clar que “està inscrit” i que “jugarà sí o sí aquests mesos. El problema és la fitxa. Està a la cautelar i ens oposarem. Cautelarment està inscrit amb el primer equip i tenim uns dies de termini. Després hi ha el fons de l’assumpte. Ens oposarem a la mesura cautelar i encara tenim uns dies”.

Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press

A més, en la mateixa roda de premsa, Tebas es va referir als deures que té el Barça de cara a l’estiu vinent en clau de Gavi: “Ha de demostrar una sèrie d’ingressos i de caixa, i si ho fa, se l’inscriuria sense problemes. Les pèrdues han de ser menors de les que té. No vol dir que no pugui estar inscrit. Té opcions, però el Barcelona sap la feina que ha de fer“.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a març 15, 2023 | 10:11
    JordiP març 15, 2023 | 10:11
    El que ha de fer el Barça és fer un contracte de compromís de futur i no fer-lo públic fins que arribi el moment. Se li garanteix emoluments i condicions, i andando. El Tebas està forçant la situació per tal de crear un "forat", una terra de ningú que deixi el Gavi sense lligam legal amb ningú. Ell creu que així algú podrà aprofitar l'esquerda, ficar la palanqueta i emportar-se el jugador, deixant el Barça amb un pam de nas i menys potència futbolística. Com que no té la força politicomilitar que tenia Moscardó no pot fer la mateixa jugada que van fer robant Di Stefano per al Madrit. L'odi de Tebas pel Barça es deu a que el club no fa ús dels serveis de cap de les seves empreses. Per cert: és compatible el càrrec federatiu de Tebas amb l'activitat de les seves empreses de serveis futbolístics? Si en el cas de Negreira es decideix que no era compatible ...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa