Món Esport
El Barça confirma contactes amb Messi perquè torni aquest estiu

El vicepresident esportiu del Futbol Club Barcelona, Rafa Yuste, ha assegurat que el retorn de Leo Messi al Barça és molt possible. Ho ha fet durant una roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on ha confirmat que l’entitat blaugrana ja ha establert contactes amb el jugador i amb el seu entorn i que el desig de la junta directiva és recuperar l’astre argentí de cara al pròxim estiu, quan quedarà lliure i podrà tornar gratuïtament del París Saint-Germain (PSG). Yuste no s’ha mossegat la llengua i és la primera figura amb tanta importància dins del club que parla obertament del possible retorn de Messi.

Quan Yuste ha hagut de respondre la pregunta sobre un dels temes del moment, el possible retorn de Messi, ha estat així de clar: “M’agradaria que tornés. Hi ha contactes. T’he de dir a tot que sí. El Leo sap l’afecte que li tinc i que li tenim. Vaig participar en les negociacions per la seva renovació que, per desgràcia, no van arribar a bon port. Sempre he tingut l’espina clavada que el Messi hagués de marxar del Barça. Per descomptat que m’encantaria que tornés. No només per motius esportius i econòmics, sinó perquè penso que les històries boniques de la vida han de tenir un final feliç. I sí, tenim contactes, sí”.

El retorn de Messi al Barça, cada vegada més a prop

La possibilitat que Messi tornés al Barça va començar a prendre força després del Mundial de Qatar, quan l’argentí no va acceptar la primera proposta de renovació del PSG. Posteriorment, es va saber que començava a tenir dubtes respecte al seu futur i va continuar rebutjant ofertes del club francès. Aleshores, va transcendir que no volia marxar als Estats Units o a l’Aràbia Saudita, perquè volia continuar competint al màxim nivell. El Barça és, per tant, un escenari perfecte. El seu pare i representant, Jorge Messi, es va reunir amb Joan Laporta, president blaugrana, i d’aquesta manera es van restablir les bones relacions entre les dues parts que havien quedat tocades després de l’adeu de l’argentí a contracor l’estiu de 2021.

Leo Messi, en el seu últim partit amb la samarreta del Barça | Europa Press
Leo Messi, en el seu últim partit amb la samarreta del Barça | Europa Press

Durant els darrers dies les notícies amb relació a un possible retorn de l’argentí al club de la seva vida s’han intensificat. Alguns mitjans han assegurat que Messi ja ha demanat al seu pare que es torni a reunir amb Laporta per començar a acordar el seu retorn. Si les dues parts arriben a una entesa, només caldrà fer un pas més, el qual, probablement, serà el més complicat: encaixar el contracte de Messi en la delicada situació econòmica del Barça. Aquí és on s’hauran de trobar les solucions més imaginatives possibles, ja que el club continua tenint molts problemes de fair play financer amb LaLiga. Això va ser, justament, el que va fer que marxés l’estiu de 2021.



Més notícies
Ronald Koeman i Leo Messi, durant la temporada 2020/2021 | Europa Press
Koeman dona una nova pista reveladora sobre el futur de Messi
Notícia: Koeman dona una nova pista reveladora sobre el futur de Messi
Comparteix
El neerlandès ha explicat que l'argentí va acabar la seva etapa al Barça feliç "perquè va veure que sortien joves"
Mbappé, Messi i Neymar celebren un gol amb el PSG | Europa Press
Surten a la llum els salaris desorbitats de Messi, Mbappé i Neymar al PSG
Notícia: Surten a la llum els salaris desorbitats de Messi, Mbappé i Neymar al PSG
Comparteix
L'Équipe ha publicat els sous dels futbolistes més ben pagats de la Ligue 1
Leo Messi, amb la selecció argentina | Europa Press
Nova barbaritat de Messi amb la selecció argentina
Notícia: Nova barbaritat de Messi amb la selecció argentina
Comparteix
El davanter argentí ha marcat un hat-trick contra Curaçao
Leo Messi, el dia del seu comiat amb el Barça | Europa Press
Messi ha demanat tornar al Barça, segons Catalunya Ràdio
Notícia: Messi ha demanat tornar al Barça, segons Catalunya Ràdio
Comparteix
El futbolista argentí li hauria demanat al seu pare que es reunís amb Laporta per parlar del seu retorn

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a març 31, 2023 | 13:13
    Pere març 31, 2023 | 13:13
    Primer que ens faci un discurs en llengua francesa. L'esport mercantilitzat i tant desnaturalitzat no té cap futur. Menys elitisme i més esport i lleure per a tots i sobretot sous més ben repartits, on s'és vist que unes persones que es dediquen a jugar en comptes de treballar, cobrin unes quantitats tan exagerades, fins al punt que en una setmana de sou puguin guanyar molts més diners que una persona normal amb una feina molt més essencial per a la vida de les altres persones, amb un sou mig català durant 40 anys de vida laboral ? Solament això ja desqualifica tot aquest món tèrbol i mesquí del futbol professional. Pensar un mica encara no és pas interdit.
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a març 31, 2023 | 19:44
    No volem inadaptats a Can Barça març 31, 2023 | 19:44
    Aquest Messi que no torni a Catalunya si abans no ha fet un curs de llengua catalana que li permeti comunicar-se en la llengua del país. El vam estar peixant 20 anys i no va tenir la decència mínima d'aprendre la nostra llengua. Marxa de París amb la cua entre les cames perquè els francesos no són tan figa-toves com els catalans que canvien de llengua davant els inadaptats. El millor fora que se'n anés a Madrid o s'entornés a l'ex-colònia castellana Argentina
  3. Icona del comentari de: Anònim a abril 01, 2023 | 00:08
    Anònim abril 01, 2023 | 00:08
    Si el Barça torna a fitxar aquest xarnego, trenco el carnet

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa