Món Esport
El gran assenyalat de la victòria del Barça a Vila-real

El triomf del Futbol Club Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica ha servit per continuar distanciant-se del seu perseguidor en la lluita per la Lliga: el Reial Madrid. Un solitari gol de Pedri ha permès que l’equip dirigit per Xavi Hernández superés l’equip groguet, fent que el Barça descansi durant uns dies a onze punts del conjunt blanc. Cal explicar que el Reial Madrid encara no ha jugat el seu partit corresponent a la jornada vint-i-u, ja que els de Carlo Ancelotti han disputat la fase final del Mundial de Clubs durant aquest cap de setmana. Ara bé, respecte al partit del Barça, hi ha un home que ha quedat assenyalat tot i no haver fet mal partit. En aquesta ocasió, el gran assenyalat és el davanter polonès Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski, apagat durant el Vila-real-Barça

Tot i que el partit de Robert Lewandowski no ha sigut dolent, amb l’assistència a Pedri i distribuint el joc als seus companys d’atac per generar ocasions, ha tornat a desaprofitar oportunitats clares de gol que, abans del Mundial, haurien acabat dins de la porteria de l’equip rival. El davanter polonès ha perdut l’efectivitat amb la qual va començar la temporada on marcava gol a cada partit i liderava un Barça que encara es veia tendre en diversos aspectes del joc i que, amb el temps, ha anat millorant. Ha impactat contra el pit de Pepe Reina un mà a mà claríssim i ha desaprofitat un parell de bones posicions de xut durant el duel contra el Vila-real.

Robert Lewandowski, davanter del Barça | Europa Press
Robert Lewandowski, davanter del Barça | Europa Press

El sistema amb quatre migcampistes pot haver condicionat el rendiment golejador de Lewandowski

Un dels condicionants que pot haver afectat el rendiment golejador de Robert Lewandowski podria ser el canvi de sistema del Barça. Des que Xavi ha optat per incorporar quatre migcampistes al terreny de joc s’ha pogut veure com els interiors arriben amb més facilitat a l’àrea contrària. En aquest cas, Kessie, Pedri i Gavi estan marcant més gols del previst, donant punts molt importants al Barça sense la necessitat de dependre únicament de Lewandowski. A més a més, el fet de tenir un extrem menys que li faci arribar pilotes i li obri el camp, també el pot estar afectant.

Lewandowski continua sent el màxim golejador de la Lliga

Tot i que Robert Lewandowski no marca tants gols a la Lliga com al principi d’aquesta temporada, el polonès continua sent el màxim golejador de la competició. El davanter del Barça ha sumat un total de catorze dianes des de l’inici del torneig. A més a més, cal recordar que Lewanowski ha estat un total de tres partits sancionat a conseqüència del gest que va fer el polonès a Gil Manzano, àrbitre del partit que va disputar el Barça contra l’Osasuna abans de l’aturada pel Mundial.



Més notícies
Ronald Araújo, saltant de cap amb Morales | Europa Press
La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Notícia: La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Comparteix
Ronald Araújo està a un nivell excepcional i contagia els companys amb la seva energia
Pedri i Lewandowski celebren el gol contra el Vila-real | Europa Press
Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Notícia: Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han assaltat l'Estadi de la Ceràmica i han guanyat el Vila-real de Quique Setién
Luka Modric, durant la final del Mundial de Clubs | @realmadrid
El Reial Madrid guanya el Mundial de Clubs amb xou de Vinícius (5-3)
Notícia: El Reial Madrid guanya el Mundial de Clubs amb xou de Vinícius (5-3)
Comparteix
Els blancs s'han desfet de l'Al Hilal saudita en un partit ple de gols
Pierre-Emerick Aubameyang, durant un escalfament amb el Chelsea | Europa Press
El Barça continua pendent de la situació d’Aubameyang al Chelsea
Notícia: El Barça continua pendent de la situació d’Aubameyang al Chelsea
Comparteix
El jugador gabonès estaria encantat de tornar a Barcelona a l'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa