Món Esport
L’eficàcia del Barça li dona la primera victòria a la Lliga (1-4)

El Barça no ha fet un partit brillant a Anoeta, però, tot i això, ha sumat la primera victòria a la Lliga. El conjunt dirigit per Xavi Hernández ha estat eficaç en els moments en els quals ho havia de ser i, encara que no ha dominat el duel de forma clara, ha acabat passant per sobre de la Reial Societat amb la seva eficiència (1-4). En aquest sentit, Robert Lewandowski, ha estat fonamental amb un doblet. S’ha estrenat com a blaugrana en partit oficial i ho ha fet de la millor manera possible. A més a més, també ha donat una assistència per a Ansu Fati. L’altre gol del Barça ha estat obra d’Ousmane Dembélé.

La crònica del Reial Societat-Barça

El partit ha començat de la millor manera possible per al Barça. Quan encara no havia passat ni un minut, Alejandro Balde, que ha estat titular per davant de Jordi Alba, ha fet una gran jugada individual i ha servit l’assistència per a Lewandowski, que d’aquesta manera s’ha estrenat com a golejador blaugrana. La seva definició ha estat sensacional, ja que no tenia gaire espai per rematar. Tanmateix, l’alegria del Barça ha durat molt poc, perquè Frenkie de Jong, que ha estat el pivot defensiu titular per davant de Miralem Pjanic i ha fet un mal partit, ha comès un greu error defensiu i Alexander Isak ha empatat amb molta fortuna. A la primera meitat no hi ha hagut més dianes, però sí que hi ha hagut ocasions per a tots dos equips. Marc-André Ter Stegen ha estat un dels protagonistes amb un parell d’aturades de mèrit.

Si a la primera part no hi ha hagut un dominador clar del partit, la segona sí. El tram inicial ha estat clarament de la Reial Societat. De fet, Brais Méndez ha arribat a marcar, però el gol ha estat anul·lat per un fora de joc claríssim de Robin le Normand. El Barça ha patit durant uns minuts, però Xavi Hernández ha donat entrada a Ansu Fati i Raphinha i han donat la volta al duel. El guineà ha mostrat la seva millor versió i de seguida ha donat dues assistències: una a Dembélé i una altra a Lewandowski. Per acabar de rematar la seva festa, Ansu ha marcat el darrer gol dels culers després d’una passada d’esperó del seu company polonès.



Més notícies
Anna Lewandowska i Robert Lewandowski, durant la presentació del polonès al Camp Nou | Gabriel Izcovich
La dona de Lewandowski demostra la seva integració a Catalunya
Notícia: La dona de Lewandowski demostra la seva integració a Catalunya
Comparteix
Anna Lewandowska penja unes imatges a les xarxes socials i les acompanya amb un text escrit en català
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Koundé, molest amb la seva situació
Notícia: Koundé, molest amb la seva situació
Comparteix
El francès es torna a quedar fora d'una convocatòria per la seva no inscripció
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
Umtiti troba un destí i posa fi al seu serial
Notícia: Umtiti troba un destí i posa fi al seu serial
Comparteix
Asseguren que marxarà cedit del Barça al Lecce italià
Sergiño Dest, jugador del Barça | @sergino_dest
Xavi sentencia definitivament Sergiño Dest
Notícia: Xavi sentencia definitivament Sergiño Dest
Comparteix
Ho fa en roda de premsa i, a més, es pronuncia sobre el fitxatge fallit d'Azpilicueta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa