Món Esport
Xavi sentencia definitivament Sergiño Dest

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha acabat de deixar clar que no compta amb Sergiño Dest. Després de deixar-ho entreveure en la primera jornada del campionat de Lliga, quan el va deixar fora de la convocatòria i va fer servir com a laterals dos jugadors que tenen una altra posició natural, en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra la Reial Societat ho ha rematat.

Preguntat per quina és la posició que prioritza a hores d’ara per acabar de reforçar l’equip, el terrassenc ha expressat que no pretén dir-ho públicament, però que el president i els membres de la secretaria tècnica. Després, sobre les opcions al lateral dret, ha estat clar: “Volíem César Azpilicueta, però no va poder ser. Així és el mercat. Ara veurem quines possibilitats hi ha. Al final, és el mercat qui dictarà”.

A continuació, ha enumerat les opcions amb les que pot comptar ara mateix en la demarcació del lateral dret: “Ronald Araujo no és lateral, però l’altre dia ho va fer molt bé. Sergi Roberto igual. Jules Koundé és central però també pot jugar com a lateral…”. En aquest sentit, el periodista que li havia fet la pregunta li ha fet una de nova: “No nombres Sergiño Dest?”. I Xavi ha rematat: “No, ja he parlat amb ell i ja coneix la situació”.

El Barça busca lateral i Dest busca destí

Si bé el terrassenc encara no ha fet la convocatòria pel partit a Sant Sebastià, a l’espera que es pugui inscriure Koundé i que se’l pugui incloure, tot apunta que el jove estatunidenc tornarà a ser una absència. El club treballa en la possibilitat d’incorporar un substitut per l’exjugador de l’Ajax, que en dos anys a Can Barça mai no s’ha consolidat com a un jugador fixe ni per Ronald Koeman ni molt menys per a Xavi.

I, mentrestant, el mateix Barça estaria negociant amb el Manchester United el traspàs del mateix Dest al conjunt britànic. Els red devils, que estan en un procés de reconstrucció, haurien ofert 17 milions d’euros, mentre que l’entitat presidida per Joan Laporta n’esperaria no menys de 20.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | FC Barcelona
La queixa de Xavi sobre el calendari del mercat de fitxatges
Notícia: La queixa de Xavi sobre el calendari del mercat de fitxatges
Comparteix
El tècnic del Barça demana que la finestra estiuenca acabi abans
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Gabriel Izcovich
La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Notícia: La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Comparteix
L'entrenador del Barça confia a incloure Jules Koundé en la convocatòria
Aubameyang, durant la seva presentació | Europa Press
El Barça està a un pas de tancar un negoci rodó
Notícia: El Barça està a un pas de tancar un negoci rodó
Comparteix
El club ja assumeix la venda d'Aubameyang al Chelsea, que generarà una gran plusvàlua i permetrà fitxatges i inscripcions
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Notícia: Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Comparteix
Ho fa el director de l'Associació de Jugadors de Dinamarca, acusant el club de cometre una cosa "entre la intimidació i l'assetjament"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa