Món Esport
La queixa de Xavi sobre el calendari del mercat de fitxatges

En la prèvia del partit de la segona jornada de LaLiga que enfrontarà el Futbol Club Barcelona a la Reial Societat, el tècnic culer, Xavi Hernández, no ha obviat el núvol de rumors en matèria de fitxatges que envolta l’equip. I és que a manca de poc menys de dues setmanes perquè acabi el mercat, encara hi ha moltes carpetes per tancar. El seu conjunt encara espera inscriure Jules Koundé, i per això calen sortides. Però també espera fer incorporacions per acabar de perfeccionar la plantilla.

I sobre aquest context, Xavi, home de futbol, ha deixat anar una lamentació molt a tenir en compte. Molt congruent. Sobre el fet que tingui als seus entrenaments jugadors que molt probablement marxaran, el terrassenc ha opinat que “no és una situació còmoda per als jugadors amb què no comptem. El mercat s’hauria de tancar abans que comencés la competició oficial”.

“Això és el que penso”, ha afegit. “Està mal organitzat. Al final, ningú no treballa tranquil. Prepares un partit amb un jugador i, al final de la setmana, s’acaba anant. No és l’escenari ideal, és clar. Que la Premier League comença el 6 d’agost? Doncs que el mercat acabi el 5 d’agost”.

Les situacions de Pierre-Emerick Aubameyang i Alejandro Balde

D’altra banda, l’entrenador s’ha referit a noms propis. Preguntat per Pierre-Emerick Aubameyang i la seva possible sortida al Chelsea, Xavi ha recordat que “el mercat acaba el 31 d’agost i no sabem què passarà. En aquests moments és jugador nostre i compto amb ell. Per mi és un futbolista important, però ja veurem què passa”.

Finalment, ha explicat la situació d’un jugador que no marxarà però que tampoc no té garantida una gran participació al seu equip: Alejandro Balde. “Compto amb ell. Ha fet una bona pretemporada. Ens pot donar coses, és un jugador amb molt de futur. I pot competir amb Jordi Alba. Ja veurem si ens reforcem. De moment som els que som”. Tot apunta que arribarà el lateral esquerre Marcos Alonso, i això minvaria les opcions del jove jugador del planter. Però veient la situació de les inscripcions i el que ja va passar amb César Azpilicueta, no es pot descartar res.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Gabriel Izcovich
La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Notícia: La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Comparteix
L'entrenador del Barça confia a incloure Jules Koundé en la convocatòria
Aubameyang, durant la seva presentació | Europa Press
El Barça està a un pas de tancar un negoci rodó
Notícia: El Barça està a un pas de tancar un negoci rodó
Comparteix
El club ja assumeix la venda d'Aubameyang al Chelsea, que generarà una gran plusvàlua i permetrà fitxatges i inscripcions
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Notícia: Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Comparteix
Ho fa el director de l'Associació de Jugadors de Dinamarca, acusant el club de cometre una cosa "entre la intimidació i l'assetjament"
Sergiño Dest i Nacho Fernández batallen una pilota durant el clàssic de Las Vegas | @sergino_dest
El Barça i el United acosten postures per Dest
Notícia: El Barça i el United acosten postures per Dest
Comparteix
Pocs milions d'euros separen l'oferta dels 'red devils' de la xifra que demana el club blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a agost 20, 2022 | 16:12
    JMMR agost 20, 2022 | 16:12
    Xavi, cessió al Júpiter

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa