Món Esport
Quan i on veure el Reial Societat-Barça

El Futbol Club Barcelona s’estrena fora de casa en la nova edició de la Lliga amb una visita espinada. Jugar contra la Reial Societat en terres basques acostuma a fer suar els jugadors culers els darrers anys. Durant uns anys, el Reale Arena va ser un territori maleït pel Barça. Això sí, darrerament sí que s’hi han aconseguit bons resultats. L’últim, ja amb Xavi Hernández a la banqueta, va ser una victòria per la mínima.

Llavors, la xavineta arrossegava una ratxa esplendorosa de victòries i sensacions. Ara, en canvi, viatja amb urgències. Per una banda, amb urgències de sensacions. Després d’haver aixecat una gran expectativa, amb un mercat de fitxatges fins ara sublim, el conjunt català no va saber respondre en la primera jornada. Empat a zero contra el Rayo Vallecano que va evidenciar l’excitació i l’ansietat dels jugadors en aquest nou cicle. I, per una altra, tot i encara ser molt d’hora, amb urgències classificatòries.

El Reial Madrid va golejar ahir el Celta de Vigo per 1-4. Més enllà d’haver ensenyat les dents després la venda de Carlos Henrique Casemiro, la victòria també va servir al conjunt de Carlo Ancelotti per obrir un marge de cinc punts. Perquè això es redueixi i per no permetre que els blancs tornin a escapar-se com ja van fer l’any passat, els culers estan obligats a endur-se la victòria aquest diumenge.

La Reial Societat, el rival

I ho faran contra una Reial Societat que arriba en forma, que està molt feta i que ha fet bones incorporacions. A la base que tenia anteriorment l’equip d’Imanol Alguacil, amb els David Silva, Mikel Oyarzabal, Alexander Isak o Mikel Merino, s’ha afegit el talent de Brais Méndez i Take Kubo, provinents precisament del Celta i del Madrid, respectivament. Els donostiarres arriben a la contesa havent fet els deures, després de batre el Cadis amb gol del davanter japonès. Un equip que acostuma a gaudir dominant la pilota. I això podria fer que es vegi un partit obert.

L’alineació del Barça

Per complir la missió, Xavi Hernández continua tenint una baixa molt sensible. És la de Jules Koundé. El club no ha aconseguit inscriure encara el francès a la competició, i per tant s’ho haurà de mirar des de casa. Tampoc hi serà el capità, Sergio Busquets, que va ser expulsat en la jornada inaugural per una doble targeta groga, ni els descartats Samuel Umtiti, Sergiño Dest i Martin Braithwaite.

Així les coses, i amb la resta de jugadors disponibles, el terrassenc podria sortir a la gespa del Reale Arena amb el següent onze: Ter Stegen; Jordi Alba, Eric Garcia, Araujo, Sergi Roberto; Pjanic, De Jong, Pedri; Raphinha, Dembélé, Lewandowski.

Horari i televisió

El partit que enfrontarà la Reial Societat i el Barça, corresponent a la segona jornada de LaLiga, es disputarà avui, diumenge 21 d’agost, al Reale Arena a les 22:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport.



Més notícies
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé es torna a quedar fora d’una convocatòria
Notícia: Koundé es torna a quedar fora d’una convocatòria
Comparteix
El Barça continua sense poder inscriure el central, i encara no pot debutar oficialment
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Koundé, molest amb la seva situació
Notícia: Koundé, molest amb la seva situació
Comparteix
El francès es torna a quedar fora d'una convocatòria per la seva no inscripció
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Gabriel Izcovich
La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Notícia: La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Comparteix
L'entrenador del Barça confia a incloure Jules Koundé en la convocatòria
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi i la manera de gestionar les expectatives que genera el Barça
Notícia: Xavi i la manera de gestionar les expectatives que genera el Barça
Comparteix
El tècnic també revela el funcionament d'escollir qui xutarà les faltes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa