Món Esport
Un Barça que ja es veu campió acaba marxant humiliat de Vallecas (2-1)

Sí, és molt probable que el Futbol Club Barcelona acabi guanyant aquesta Lliga. De fet, només una debacle catedralícia ho podria impedir. Ara bé, que el Barça ho tingui gairebé tot fet no vol dir que ja hagi guanyat el títol. En el partit contra el Rayo Vallecano ha quedat demostrat que els jugadors ja es veuen de vacances, amb el trofeu de campions a la vitrina i amb ganes de començar de zero la temporada vinent per poder lluitar per títols europeus. Això ha provocat que el Barça no hagi ni comparegut a l’Estadi de Vallecas i, davant un rival tan seriós com el que dirigeix Andoni Iraola, hagi sortit escaldat i humiliat. Des que els madrilenys han tornat a Primera Divisió, han guanyat tres partits contra el Barça, n’han empatat un i no n’han perdut cap. Admirable.

La crònica del Rayo Vallecano-Barça

El Barça ho tenia tot de cara per donar una gran alegria als culers aquest dimecres. El Reial Madrid havia perdut contra el Girona de manera flagrant i, amb la tornada de Frenkie de Jong i Pedri González a l’onze titular, Xavi Hernández tenia tots els ingredients necessaris per fer un gran partit a Vallecas. En comptes d’això, l’equip ha estat totalment perdut. És més, desaparegut, amb un mig del camp absent tot i tenir els millors del món en aquesta posició.

Una pèrdua als minuts inicials de Pedri ha fet intuir el pitjor, però Ter Stegen ha reaccionat amb rapidesa per impedir el primer gol del Rayo. Tanmateix, només han hagut de passar uns instants per veure una jugada on els madrilenys sí que han acabat amb la pilota al fons de la xarxa, amb un xut potentíssim d’Álvaro García, que ha pogut arribar a les seves botes gràcies a la passivitat defensiva dels blaugranes.

Els jugadors del Rayo celebren un gol contra el Barça | Europa Press
Els jugadors del Rayo celebren un gol contra el Barça | Europa Press

Tot i que el Barça ha tingut molta estona a la primera meitat per intentar igualar el marcador, no s’ha posat les piles fins al tram final, quan una combinació espectacular entre Pedri i Robert Lewandowski ha acabat amb gol. La jugada, però, ha estat invalidada per un fora de joc molt ajustat, però ben assenyalat. D’aquesta manera, s’ha arribat a la mitja part i s’esperava que Xavi pogués canviar les coses al vestidor, però res més lluny de la veritat.

A la represa, el Barça ha tornat als minuts nefastos de gairebé tota la primera part i el Rayo ho ha tingut molt fàcil per crear perill. De fet, fent una bona pressió n’ha tingut prou per recuperar una pilota que Fran García, amb una gran acció individual, ha acabat enviant al fons de la xarxa per fer el segon. En els quaranta minuts posteriors, tot i els canvis de Xavi, el Barça no ha fet absolutament res per merèixer un gol. Només un rebot a l’interior de l’àrea ha permès un xut de Lewandowski que s’ha colat a la porteria de Dimitrievski per acabar així amb la mala ratxa del polonès i el 2-1 ha estat el resultat final. Els blaugranes continuen a onze punts del Madrid, però aquesta imatge no es pot repetir.



Més notícies
Alejandro Balde, durant el Rayo Vallecano - Barça | Europa Pres
DIRECTE | Rayo Vallecano-Barça de Lliga (2-1)
Notícia: DIRECTE | Rayo Vallecano-Barça de Lliga (2-1)
Comparteix
Segueix els comentaris en directe de la visita del Barça al camp del Rayo Vallecano corresponent a la trenta-unena jornada de Lliga
Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça | FC Barcelona
El Barça revela els problemes de jugar a Montjuïc, però ofereix solucions
Notícia: El Barça revela els problemes de jugar a Montjuïc, però ofereix solucions
Comparteix
El club ha explicat en una roda de premsa com serà el trasllat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Jordi Alba i Leo Messi celebren un gol | Europa Press
Més pistes sobre un possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Més pistes sobre un possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
El futbolista argentí s'ha trobat amb excompanys a Barcelona i Xavi n'ha parlat amb total normalitat
Imatge del projecte de l'Espai Barça | Europa Press
El Barça confirma definitivament el finançament per a l’Espai Barça
Notícia: El Barça confirma definitivament el finançament per a l’Espai Barça
Comparteix
Després de mesos de negociació, el club blaugrana fa oficial el finançament per a l'Espai Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a abril 27, 2023 | 07:55
    Culé abril 27, 2023 | 07:55
    Cal que torni a recordar el conte de la lletera?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa