Món Esport
El Barça revela els problemes de jugar a Montjuïc, però ofereix solucions

Elena Fort, portaveu del Futbol Club Barcelona i vicepresidenta institucional, juntament amb Jordi Portabella, director de sostenibilitat, han ofert una roda de premsa per explicar com es durà a terme el trasllat del Camp Nou a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Cal tenir en compte que durant la temporada vinent tindran lloc les obres més importants de l’Espai Barça i, per tant, el conjunt blaugrana no podrà disputar els seus partits allà on sempre. S’ha trobat la solució de jugar durant un curs a Montjuïc, però això suposa uns problemes i unes complicacions que Fort i Portabella han explicat i han intentat resoldre.

Elena Fort aborda el gran problema dels abonaments

En primer lloc, el més destacat és que l’Estadi Olímpic Lluís Companys té una capacitat molt inferior a la del Camp Nou. De fet, no arriba a les 50.000 persones i això suposa menys de la meitat dels seients que acostuma a oferir el Barça als seus aficionats. A més a més, hi ha unes 10.000 localitats que tenen la visibilitat, reduïda, molt dolenta o fins i tot nul·la. Per tant, només hi ha 40.000 entrades que poden ser equivalents a les del Camp Nou. En aquest sentit, Fort ha detallat que la mesura que ha trobat el Barça és oferir l’excedència d’abonament durant una temporada i que, per tant, ningú no estigui obligat a pagar si no vol anar a Montjuïc, però a la vegada volt mantenir el seu seient al Camp Nou.

D’altra banda, Fort també ha explicat que el club ha decidit que hi hagi una “suspensió de la condició d’abonat” durant la temporada vinent. És a dir, tots els socis “començaran de zero” a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, amb alguns matisos. Només una part reduïda dels abonats habituals al Camp Nou tindran prioritat a l’hora de poder tenir garantit un seient a Montjuïc. Això ha generat polèmica entre els socis, de la mateixa manera que els preus dels passis anuals al Lluís Companys, que seran molt elevats. Aquells abonats que hagin anat a l’estadi durant aquest curs 2022-2023 en el 85% del total de partits sí que tindran prioritat absoluta.

Jordi Portabella parla de mobilitat

Finalment, Portabella ha fet referència als aspectes de sostenibilitat i desplaçaments a Montjuïc. Ha animat de manera molt encoratjada que els seguidors del Barça utilitzin de manera prioritària el “transport públic” per anar fins a l’estadi. La idea és desplaçar-se fins a Plaça Espanya i des d’allà agafar un autobús llançadora fins al Lluís Companys. Una altra opció és agafar autobusos regulars o el funicular.



Més notícies
Imatge del projecte de l'Espai Barça | Europa Press
El Barça confirma definitivament el finançament per a l’Espai Barça
Notícia: El Barça confirma definitivament el finançament per a l’Espai Barça
Comparteix
Després de mesos de negociació, el club blaugrana fa oficial el finançament per a l'Espai Barça
Jordi Alba i Leo Messi celebren un gol | Europa Press
Més pistes sobre un possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Més pistes sobre un possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
El futbolista argentí s'ha trobat amb excompanys a Barcelona i Xavi n'ha parlat amb total normalitat
Xavi i Dembélé, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Xavi dona per fi la notícia més esperada de la infermeria del Barça
Notícia: Xavi dona per fi la notícia més esperada de la infermeria del Barça
Comparteix
El tècnic català ha assegurat que Dembélé reapareixerà aquesta mateixa setmana
Seguidors de l'Atlètic de Madrid amb la bandera espanyola i l'escut del club | @FA82Oficial
Es pronuncia l’aficionat que va penjar una bandera espanyola al Camp Nou
Notícia: Es pronuncia l’aficionat que va penjar una bandera espanyola al Camp Nou
Comparteix
El seguidor de l'Atlètic de Madrid ha donat la seva versió dels fets

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa