Món Esport
Pedri revela què li ha demanat Xavi abans de la ‘final’ contra l’Inter

Pedri González, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una roda de premsa als mitjans posterior al darrer entrenament dels blaugranes per preparar la final contra l’Inter de Milà. Els culers reben els italians a la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League després de dues derrotes, i amb moltes urgències: o guanyen, o diuen adeu a la competició. El migcampista n’és conscient, i té clar el guió ideal per al matx. En roda de premsa, n’ha parlat, abans de revelar què li ha demanat Xavi Hernández, entrenador culer.

La idoneïtat de marcar d’hora a l’Inter

En primer lloc, preguntat per la idoneïtat de marcar d’hora, el canari ha reconegut que “seria ideal, perquè sabem que és complicat: ells surten molt forts, defensen molt enrere i la velocitat de la pilota és el camí. En el meu cas marcar és una assignatura pendent que tinc: arribar a l’àrea i en l’última jornada es va donar”. Cal recordar que el conjunt entrenat per Simone Inzaghi podria presentar un dels equips més defensius en anys a l’estadi blaugrana.

D’altra banda, l’internacional amb Espanya ha reconegut que “estem amb moltes ganes”, ja que el partit “és una final per a nosaltres que esperem que es doni bé per optar a passar de grup”. Això sí, l’equip arriba amb alguns dubtes, que es contraposen a les magnífiques sensacions de l’inici del curs.

Pedri i el poc gol del Barça als darrers partits

Uns dubtes especialment a la part ofensiva, apagada últimament. Tot i això, “no és una preocupació. És veritat que veníem de marcar moltíssims gols però tenim qualitat a dalt, al migcamp també i junts seguirem fent gols. Tenim un davanter que sabem la qualitat que té [Robert Lewandowski] i intentem deixar-lo en les millors condicions”.

Pedri González i Robert Lewandowski, durant un partit del Barça de Lliga | Europa Press

L’ordre de Xavi a Pedri i la resta de migcampistes

Precisament, abans del partit entre catalans i italians al Giuseppe Meazza que va acabar amb victòria dels segons, Xavi Hernández va demanar públicament un major compromís golejador als socis de Lewandowski en atac. Ara, en la mateixa roda de premsa, Pedri ha reconegut que el terrassenc demana als migcampistes “que arribem a l’àrea, el gol no és només cosa dels davanters. L’altre dia [contra el Celta], per ser-hi, vaig poder marcar i és el que ens demana el míster”.

A més, encara sobre la davallada de nivell barcelonista, Pedri ha argumentat que es deu a diversos motius: “Hi ha molts partits en poc temps, cal fer rotacions, aportar tots i bé, crec que seguirem amb la mateixa dinàmica, intentant treure els partits, i ara intentar tornar a aquella dinàmica i seguir volant”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi envia un missatge al barcelonisme abans del Barça-Inter
Notícia: Xavi envia un missatge al barcelonisme abans del Barça-Inter
Comparteix
El tècnic blaugrana, a més, explica com afronta l'equip aquesta 'final'
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Les paraules de Laporta que demostren que el Barça es juga la vida
Notícia: Les paraules de Laporta que demostren que el Barça es juga la vida
Comparteix
El president, que ha visitat l'entrenament de Xavi, insta a "rememorar les nits màgiques de Champions" al Camp Nou
Simone Inzaghi, durant l'Inter-Barça | Europa Press
L’Inter prepara una estratègia molt bruta per a la ‘final’ contra el Barça
Notícia: L’Inter prepara una estratègia molt bruta per a la ‘final’ contra el Barça
Comparteix
La premsa italiana revela que Inzagui prepara un sistema exageradament defensiu
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt a la rodalia del Camp Nou | Europa Press
L’Inter pot fer un Eintracht? El Barça té la resposta
Notícia: L’Inter pot fer un Eintracht? El Barça té la resposta
Comparteix
El club blaugrana no pateix per una invasió d'aficionats italians al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa