Món Esport
L’Inter prepara una estratègia molt bruta per a la ‘final’ contra el Barça

El Futbol Club Barcelona es troba a les portes d’un partit a vida o mort quan només han passat dos mesos des de l’inici de la temporada 2022-2023. Els blaugranes s’enfrontaran aquest dimecres a l’Inter de Milà al Camp Nou en la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League amb l’obligació de sumar els tres punts si no volen tornar a l’Europa League. La possibilitat dels culers d’accedir als vuitens de final de la Lliga de Campions implica guanyar l’Inter. Un empat o una derrota els deixaria eliminats de forma virtual de la màxima competició europea.

L’Inter podria jugar amb només dos jugadors ofensius contra el Barça

De la mateixa manera que per al Barça una victòria és imprescindible per continuar viu a la Champions, un empat o un triomf deixaria pràcticament sentenciada la classificació de l’Inter per als vuitens de final. Així doncs, el conjunt italià dirigit per Simone Inzaghi també prepara la seva estratègia per tal d’assolir els seus objectius. El mitjà Tuttomercato ha revelat durant les darreres hores que aquesta podria implicar un sistema extremadament defensiu. Concretament, el tècnic italià podria apostar per una alineació formada per vuit jugadors destinats a mantenir la porteria a zero i només dos futbolistes ofensius.

L’inici de temporada de l’Inter ha estat molt complicat. El conjunt milanès és el setè classificat de la Serie A i es troba molt lluny del líder, el Nàpols. Concretament, està a vuit punts del conjunt del sud d’Itàlia. Per tant, passar als vuitens de final de la Champions suposaria una gran injecció de moral per a l’equip italià, de la mateixa manera que podria salvar el càrrec d’Inzaghi, com a mínim de forma momentània. És per això que l’Inter farà tot el que pugui per rascar un bon resultat contra el Barça aquest dimecres.

Mals records de 2010

Cal recordar que el Barça ja va tastar aquesta mateixa medicina, el famós catenaccio italià, per part de l’Inter la temporada 2009-2010. Va ser a les semifinals de la Champions, quan l’equip aleshores entrenat per José Mourinho va visitar el Camp Nou amb un avantatge de dos gols a favor, que obligava els blaugranes a marcar-ne dos a casa. L’estratègia del tècnic portuguès va consistir a tancar tot l’equip a l’àrea i posar l’autobús per impedir el gol culer. Això va desguitarrar el Barça, que només va poder marcar un gol i es va quedar a les portes de la final.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Un exmadridista dona motius a Lewandowski per reivindicar-se contra l’Inter
Notícia: Un exmadridista dona motius a Lewandowski per reivindicar-se contra l’Inter
Comparteix
Dudek, porter del Madrid entre 2007 i 2011, li recrimina que no hagi marcat gols al Bayern ni als italians
Szymon Marciniak, àrbitre del Barça-Inter | Europa Press
La UEFA escull un àrbitre polèmic per al Barça-Inter de Champions
Notícia: La UEFA escull un àrbitre polèmic per al Barça-Inter de Champions
Comparteix
La UEFA ha triat Szymon Marciniak, encarregat de dirigir dues de les pitjors derrotes blaugranes a Europa dels darrers anys
Pol van Boekel, àrbitre del VAR de l'Inter-Barça | Europa Press
Creix encara més la polèmica pel penal no assenyalat a l’Inter-Barça
Notícia: Creix encara més la polèmica pel penal no assenyalat a l’Inter-Barça
Comparteix
Pol van Boekel, àrbitre del VAR d'aquell partit, sí que ha vist penal en una acció gairebé idèntica a l'Europa League
Slavko Vincic, àrbitre de l'Inter-Barça | Europa Press
L’àrbitre de l’Inter-Barça confessa per què no va xiular el polèmic penal
Notícia: L’àrbitre de l’Inter-Barça confessa per què no va xiular el polèmic penal
Comparteix
Slavko Vincic va explicar als jugadors blaugranes que havia vist mans d'Ansu Fati, segons Sky Sports

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a octubre 12, 2022 | 09:23
    Culer emprenyat. octubre 12, 2022 | 09:23
    Doncs, si ho fan així, tenen l'empat a zero - i el pas a setzens- garantit. El Barça ha demostrat ser molt poca cosa cara a porta. Si més no a nivell europeu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa