Món Esport
Les paraules de Laporta que demostren que el Barça es juga la vida

Joan Laporta és un dels presidents més passionals de l’elit del futbol. El dirigent del Futbol Club Barcelona està acostumat a celebrar les victòries com ningú, i a recolzar els seus treballadors en les derrotes també com cap altre. Ara, amb el primer equip masculí en una situació molt delicada a la UEFA Champions League, i tot just abans de rebre l’Inter de Milà al Camp Nou, ha emès unes paraules als canals oficials del club que demostren que Xavi Hernández i companyia s’hi juguen molt.

“Esperem que tots els culers vinguin a l’Spotify Camp Nou. Els necessitem més que mai. L’equip necessita el suport de tots vosaltres en un partit on ens juguem molt”, ha reivindicat el president davant el micròfon de Barça TV, abans d’insuflar una dosi de sentiment: “Hem de rememorar les nits màgiques de Champions en què els aficionats ajudàvem a guanyar. És molt important que vingueu. El Camp Nou ha de ser un clam a favor dels nostres jugadors. Segur que els jugadors s’ho deixaran tot. Els hem d’ajudar a guanyar. Hem de tenir-ho molt clar”.

Cal recordar que el club ha dissenyat els seus pressupostos de la temporada actual, la 2022/2023, tenint en compte que s’assolirien, com a mínim, els quarts de final. Per tant, més enllà de la importància del xoc contra els italians en matèria esportiva, ja que una punxada seria gairebé definitiva per perdre les possibilitats del bitllet als vuitens de final, també hi ha molt a dir en la qüestió econòmica. I Laporta n’és conscient.

Laporta visita per sorpresa l’entrenament del Barça

De fet, no només ha tingut aquest gest amb l’afició. També ho ha fet amb els protagonistes. I és que ha aparegut per sorpresa a l’entrenament d’aquest dimarts, fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així ho ha valorat Xavi durant la roda de premsa que ha fet també durant dimarts: “No m’havien avisat que venia el presi. Però està bé: som una família, i és bo estar units. Demà necessitem això: estar units l’equip, l’afició, el club. Tenim una oportunitat”.

Robert Lewandowski, durant l’entrenament previ al duel contra l’Inter de Milà al Camp Nou | FC Barcelona

Laporta i el Barça preparen un important dispositiu de seguretat

Tornant a les paraules de Laporta, i també sobre el partit d’aquest dimecres contra l’Inter de Simone Inzaghi, el president ha instat l’afició a arribar a l’estadi amb temps: “Recomanem que els aficionats vinguin com més aviat millor per raons de seguretat. Obrirem les portes de l’estadi una hora i mitja abans”. El club també ha explicat les mesures de seguretat que es prendran, amb l’objectiu d’evitar especialment el desastre de l’Eintracht de Frankfurt.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi envia un missatge al barcelonisme abans del Barça-Inter
Notícia: Xavi envia un missatge al barcelonisme abans del Barça-Inter
Comparteix
El tècnic blaugrana, a més, explica com afronta l'equip aquesta 'final'
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt a la rodalia del Camp Nou | Europa Press
L’Inter pot fer un Eintracht? El Barça té la resposta
Notícia: L’Inter pot fer un Eintracht? El Barça té la resposta
Comparteix
El club blaugrana no pateix per una invasió d'aficionats italians al Camp Nou
Simone Inzaghi, durant l'Inter-Barça | Europa Press
L’Inter prepara una estratègia molt bruta per a la ‘final’ contra el Barça
Notícia: L’Inter prepara una estratègia molt bruta per a la ‘final’ contra el Barça
Comparteix
La premsa italiana revela que Inzagui prepara un sistema exageradament defensiu
Szymon Marciniak, àrbitre del Barça-Inter | Europa Press
La UEFA escull un àrbitre polèmic per al Barça-Inter de Champions
Notícia: La UEFA escull un àrbitre polèmic per al Barça-Inter de Champions
Comparteix
La UEFA ha triat Szymon Marciniak, encarregat de dirigir dues de les pitjors derrotes blaugranes a Europa dels darrers anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa