Món Esport
Quan i on veure la ‘final’ del Barça contra l’Inter a la Champions

El Futbol Club Barcelona es juga gran part de la temporada aquest dimecres al Camp Nou. Els blaugranes reben l’Inter de Milà a la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League i estan obligats a guanyar si volen classificar-se per als vuitens de final. Actualment, els italians es troben tres punts per sobre dels culers després d’haver obtingut la victòria en la jornada anterior a l’estadi Giuseppe Meazza. Un nou triomf dels de Simone Inzaghi o fins i tot un empat eixamplarien o mantindrien aquest avantatge i el Barça estaria obligat a guanyar contra el Bayern de Munic i el Viktoria Pilsen i esperar que l’Inter es deixés molts punts pel camí, ja que també tindria el goal average particular a favor.

El Barça no es pot permetre una nova eliminació a la Champions

Tot plegat serien caramboles molt difícils, així que és fonamental que els blaugranes aconsegueixin el triomf aquest dimecres contra l’Inter per evitar una eliminació que seria molt dolorosa per al club i per als aficionats. El curs passat el Barça ja no va poder accedir a les eliminatòries de la Lliga de Campions i va haver de jugar l’Europa League. Dues temporades consecutives amb aquest escenari suposarien una desgràcia per al club en molts sentits, tant econòmicament, com esportivament, socialment i fins i tot institucionalment.

Xavi compta amb moltes baixes en defensa

Novament, el Barça arriba amb moltes baixes a l’equip. La línia defensiva està sota mínims, ja que Jules Koundé, Ronald Araujo, Andreas Christensen i Héctor Bellerín estan lesionats. L’entrenador, Xavi Hernández, tampoc no pot comptar amb Memphis Depay a la davantera, però recentment ha recuperat Frenkie de Jong i Franck Kessié al mig del camp. És probable que aposti per un onze amb diverses alternatives en atac per intentar desbloquejar un sistema defensiu molt rocós que presumiblement utilitzarà l’Inter de Milà.

L’alineació del Barça

Fins a quatre jugadors podrien sumar-se a l’atac, utilitzant un lateral d’extrem i un extrem de segon punta. Aquestes posicions les podrien ocupar futbolistes com Alejandro Balde o Marcos Alonso i Ansu Fati o Ferran Torres respectivament. El mig del camp són faves comptades, amb els tres titulars de sempre, però és probable que Gavi i Pedri s’intercanviïn les seves posicions, com Xavi va provar contra el Celta. Per tots aquests motius, aquest podria ser l’onze del Barça: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Eric Garcia, Balde (Marcos Alonso); Busquets, Pedri, Gavi; Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati (Ferran Torres).

Simone Inzaghi, durant l'Inter-Barça | Europa Press
Simone Inzaghi, durant l’Inter-Barça | Europa Press

L’Inter de Milà podria utilitzar un sistema extremadament defensiu

D’altra banda, la premsa italiana ha revelat que Simone Inzaghi, entrenador de l’Inter, prepara un sistema molt defensiu per intentar mantenir la porteria a zero i forçar un empat o una victòria al contraatac. La seva intenció seria destinar únicament dos jugadors a la davantera, mentre que cinc defenses i tres migcampistes complirien amb les labors defensives. Aquesta és la seva alineació més probable, recordant que encara té les baixes de Romelu Lukaku i Marcelo Brozovic: Onana; Darmian, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Dimarco; Mkhitaryan, Barella, Çalhanoglu; Dzeko, Lautaro Martínez.

Barça-Inter: horari i televisió

El partit entre el Futbol Club Barcelona i l’Inter de Milà, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà aquest dimecres dotze d’octubre a les 21:00h al Camp Nou. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe al web i al compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Lluís Pérez.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça | FC Barcelona
Pedri revela què li ha demanat Xavi abans de la ‘final’ contra l’Inter
Notícia: Pedri revela què li ha demanat Xavi abans de la ‘final’ contra l’Inter
Comparteix
El canari en parla en roda de premsa i, a més, explica el guió a seguir contra els italians
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Les paraules de Laporta que demostren que el Barça es juga la vida
Notícia: Les paraules de Laporta que demostren que el Barça es juga la vida
Comparteix
El president, que ha visitat l'entrenament de Xavi, insta a "rememorar les nits màgiques de Champions" al Camp Nou
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi envia un missatge al barcelonisme abans del Barça-Inter
Notícia: Xavi envia un missatge al barcelonisme abans del Barça-Inter
Comparteix
El tècnic blaugrana, a més, explica com afronta l'equip aquesta 'final'
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt a la rodalia del Camp Nou | Europa Press
L’Inter pot fer un Eintracht? El Barça té la resposta
Notícia: L’Inter pot fer un Eintracht? El Barça té la resposta
Comparteix
El club blaugrana no pateix per una invasió d'aficionats italians al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa