Món Esport
El gran assenyalat de la victòria del Barça a Anoeta

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit la primera victòria a la Lliga a la segona jornada. Ha estat a l’estadi d’Anoeta, feu de la Reial Societat, on, si bé és cert que els blaugranes no han fet un partit brillant, han tingut alguns trams de partit amb un joc molt vertical i han sentenciat el seu rival amb moltíssima efectivitat de cara a porteria. Hi ha dos jugadors que surten especialment reforçats d’aquest duel, que són Ansu Fati i Robert Lewandowski. El primer, que ha entrat a la segona meitat, n’ha tingut prou amb mitja hora per accelerar el partit, repartir dues assistències i marcar un gol. El davanter polonès també ha estat molt destacat, ja que s’ha estrenat com a golejador amb el Barça amb un doblet.

Frenkie de Jong, el gran assenyalat de la victòria del Barça a Anoeta

Ara bé, com que els blaugranes també han tingut trams del partit on han estat dominats per la Reial Societat, hi ha jugadors que surten especialment assenyalats. El més destacat d’ells és Frenkie de Jong. El migcampista neerlandès ha rebut la confiança de Xavi Hernández i ha tornat a la titularitat. A més a més, no ha jugat d’interior, que és la posició on l’entrenador ja ha deixat clar que creu que més podrà brillar, sinó que ha estat situat al pivot defensiu, lloc favorit pel mateix De Jong. Tot i això, el duel del futbolista nascut als Països Baixos ha tingut més coses negatives que no pas positives.

El primer gran problema de De Jong ha arribat de seguida. El Barça s’ha avançat al marcador a la primera meitat, quan no havia passat ni un minut de joc. Això, com no pot ser d’una altra manera, ha posat les coses de cara per als blaugranes, però el migcampista neerlandès ho ha esgarrat. Cinc minuts després d’aquest gol, Frenkie de Jong ha intentat fer un retall al mig del camp, ha perdut la pilota en una posició molt arriscada i la Reial Societat ha iniciat la jugada que ha acabat provocant l’empat. Posteriorment, De Jong no ha comès errades tan greus, però no ha estat prou sòlid en defensa i no ha sabut interpretar bé la seva posició, ja que, per exemple, ha fet conduccions massa llargues que han acabat en passades defectuoses i recuperacions del rival, cosa que deixava l’esquena de la defensa blaugrana sensiblement desprotegida.

Ara que cada cop sembla més difícil que s’acabi fent efectiva l’operació de sortida de Frenkie de Jong i d’arribada de Bernardo Silva, se li ha de tornar a demanar al neerlandès que faci un pas endavant per liderar l’equip des del mig del camp. Després d’aquest primer partit com a titular, això no ha quedat demostrat, així que encara hi ha molta feina per fer. El jugador assegura que no vol marxar, que vol triomfar al Barça, a la vegada que tampoc no es vol abaixar el sou. Per tant, si vol justificar aquesta actitud, ha de brillar molt més sobre el terreny de joc.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
L’eficàcia del Barça li dona la primera victòria a la Lliga (1-4)
Notícia: L’eficàcia del Barça li dona la primera victòria a la Lliga (1-4)
Comparteix
Lewandowski, amb un doblet, ha estat el botxí de la Reial Societat
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi guanya moltes coses a Sant Sebastià
Notícia: Xavi guanya moltes coses a Sant Sebastià
Comparteix
El tècnic del Barça arrisca i triomfa en la visita a una molt bona Reial Societat
Anna Lewandowska i Robert Lewandowski, durant la presentació del polonès al Camp Nou | Gabriel Izcovich
La dona de Lewandowski demostra la seva integració a Catalunya
Notícia: La dona de Lewandowski demostra la seva integració a Catalunya
Comparteix
Anna Lewandowska penja unes imatges a les xarxes socials i les acompanya amb un text escrit en català
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Koundé, molest amb la seva situació
Notícia: Koundé, molest amb la seva situació
Comparteix
El francès es torna a quedar fora d'una convocatòria per la seva no inscripció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa